Daha fazlasini söyledim dun aksam sen isini koca sehirde aramak yerine karini cocuklarini birakip gidiyorsan ben de senin sacmaliklarinin gecmesi icin evde beklemem giderim dedimBen gideyim arada gelirim sen evde otur bekle de
Hey allahim daha neler duyucaz acaba!!
Arada gelirim nedir yav otel mi orasi??cok sinirlendim yaDaha fazlasini söyledim dun aksam sen isini koca sehirde aramak yerine karini cocuklarini birakip gidiyorsan ben de senin sacmaliklarinin gecmesi icin evde beklemem giderim dedim
Ne yazik ki evhanimiyim ve iki kucuk cocugum var...Arada gelirim nedir yav otel mi orasi??cok sinirlendim ya
Sen ne is yapiyorsun tatlim?
Ne yazik ki evhanimiyim ve iki kucuk cocugum var...
Esimin gitmesine gerek yok zaten hele evi oralara tasimak tam bir sacmalik olur.burada is bol oraya gerek yoke o zaman sen neden gitmiyorsun eşinle madem?
Kuzum haklisin da yalniz gitmesindense seninle gitmesi daha dogru degil mi?Esimin gitmesine gerek yok zaten hele evi oralara tasimak tam bir sacmalik olur.burada is bol oraya gerek yok
Hakliyim bu adamin cocuk zekasiyla yola cikilmaz...Kuzum haklisin da yalniz gitmesindense seninle gitmesi daha dogru degil mi?
Evden ziyade kolay para kazanmak istiyor.aklinca ticaret yapacakOha ya ne insanlar var bence senin eşin kaçmak istiyor evden iş falan bahane
Esimin gitmesine gerek yok zaten hele evi oralara tasimak tam bir sacmalik olur.burada is bol oraya gerek yok
Seni neden goturmuyor o zaman? Birlikte gitme teklifi neden yapmıyor?Evden ziyade kolay para kazanmak istiyor.aklinca ticaret yapacak
Evle ilgili sikinti var o yuzdentamam anlıyorum eşinin de gitmesine gerek yok ama görümcen orada yaşadığına göre yaşanmayacak bir yer de değil. eşin neden sizi de götürmektense kendi tek gitmeyi tercih ediyor ?
Ev eski ortaginin biz cikarsak,evi tamamen kaybetmek istemiyor.cunku biz ortagin borclarini odedikSeni neden goturmuyor o zaman? Birlikte gitme teklifi neden yapmıyor?