- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi manolya1458
-
Teşekkür ederim. Sizede başarılar. Çok kolay ve çok güzel bir tarif. İki dilim yedim hala aklım ondaEline sağlık canım yarışmada başarılar dilerim. Özellikle haşhaşlı revaniyi canım çok çekti :)
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlıkYarışmada bol şans diliyorum.
Teşekkür ederim canım. Bende senin tariflerine bayıldım. BaşarılarAy canım hepsine ayrı ayrı bayıldım maşallah ellerine sağlık:)
Çok sağol canım benimAblam ya neler yaptin boyle
Bu ne sahane bi masadirbende istiyorum amaa hele hashasli revaniye bittim kac aydir yememisim zaten.. size afiyet bal olsun ellerine saglik canim
Teşekkür ederim. Sizin de elinize sağlık başarılarEllerinize saglik ,yarismada basarilar diliyorum :)
Nispet mi yapiyosun bideÇok sağol canım benim
Edebilsem getirirdim canım ya. En sevdiğimiz tatlı. Bende uzun zamandır yememiştim. Resmen hasret gideriyoruz
Bayram arifesi nasil geleyim
Yok canım ne nisbeti. Olmadı yarın gelirsem getiririm canımNispet mi yapiyosun bidebak yilanlarim gelir gece
Bayram arifesi nasil geleyimartik yemis gibi oldum canim. .her zamanki gibi olmussa tadi zaten superdir
YasasiinYok canım ne nisbeti. Olmadı yarın gelirsem getiririm canım
Evet canım bana birinciliği getiren köftelerim. Eşim çok seviyor.Ben de çok beğendim cnm.. onlar birinci olduğun içli köfteler değil mi
Teşekkür ederim canım. Köftenin tarifi önceki konumda detaylı var. İsterseniz oradan bakınÇok beğendim elinize sağlık .içli köfte tarifini verebilirmisiniz lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?