Benimde bir yenilenmeye ihtiyacim var abla şöyle mavi sarı kirmizi karışıkBeni sarıya boyarsa ben gelirim
Benimde bir yenilenmeye ihtiyacim var abla şöyle mavi sarı kirmizi karışıkberaber gidelim
Sen bakma ona abla nene de neymiş filinta gibin kadınsın yap ben arkandayımBir ara yeşil yada pembe yağayım dedim kızım noooooooooooo dedi,neymiş nene olmuşum olmazmış
Arka sırada miSen bakma ona abla nene de neymiş filinta gibin kadınsın yap ben arkandayım
Sen bakma ona abla nene de neymiş filinta gibin kadınsın yap ben arkandayım
Karıştırma minik arkayı önüArka sırada mi
İşte bu eksin herzaman iyidirValal belli olmaz bir anda yaparım olur biter,geçmiş yıllarda br anda röfleden kızıla dönmüştüm
İyi günlerde giyin ablaBugün askılı elbise aldım kendime tam yazlık oldu seneyede hazır olur artık..
Karıştırma minik arkayı önü
İşte bu eksin herzaman iyidir
İyi günlerde giyin abla
Sağol ablamDaha iyileri sana olsun pericim sağol,eşimle dışaedaydık bugün beraber aldık.
Güle güle giy abla seneye alışveriş için tam zamanıBugün askılı elbise aldım kendime tam yazlık oldu seneyede hazır olur artık..
Sağol ablamooo oda iyiiii olmuş
Güle güle giy abla seneye alışveriş için tam zamanı
bende geçen ay çocuklara indirimden sweatshirt aldım eşim şimdi zamanı mı diyor şuan tam zamanı dedim kıs zamanı nerden bulacaksın 13 liraya sweat
Et tuz ve saça sıçradık
Yakışır abla güzel gunlerde giy :)) çok teşekkür ederim :)İşimiz vardı zaten bugün,denk geldi elbisede iyi oldu.
Güle güle giysinler cicilerini uygun fiata buldunmu alacaksın ki seneyede hazır olsun yani.
Bende 25 teleye aldım elbiseyi kaçırmayım benim olmalı dedim olduda.
Et tuz ve saça sıçradık
Yakışır abla güzel gunlerde giy :)) çok teşekkür ederim :)
Bekliyoruz seni iyiles ve çabuk gelIyiyim hanımlar, ablamdayim
bulunduğum yerin meşhur köftesinden mi yapsaydım acaba?Neredeysen orada yap belki uğur getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?