Tam 1 sene olacaktı Allah beni alsaydı o zaman ,teyzemle 6 ay olacaktı aram. Hayat çok garipAynen canım çok tutuşmuştuk
Şeyyyy ben bilmiyorumdaaa noldukii hastamisinCanım benimAllaha bin şükür,dualarınız sayesinde de iyiyim. Yoksa o iltihapla asla çıkamazsın demişti,o kadr vücudu sarmış
Kapıyı çalacagımı kim söyledi o kapı acılacakDan diye girme soyle önce bir kapıyı cal belki evde yokuz
Geçti hamd olsun ,koç gibi ahretligim var beeCanım benimAllaha bin şükür,dualarınız sayesinde de iyiyim. Yoksa o iltihapla asla çıkamazsın demişti,o kadr vücudu sarmış
Allah korusun canım:/Tam 1 sene olacaktı Allah beni alsaydı o zaman ,teyzemle 6 ay olacaktı aram. Hayat çok garip
Bir yetmezVer hadee bu aksam içeyim bir tane
Koc gibi kocGeçti hamd olsun ,koç gibi ahretligim var bee
Kizz beğenmedim atıp durma şöyle biz öyle alışık değiliz begenmedinlereKapıyı çalacagımı kim söyledi o kapı acılacak
HihihihihiKizz beğenmedim atıp durma şöyle biz öyle alışık değiliz begenmedinlere
Tam sevecem bir delilik yapiyor yaaHihihihihi
Hee benim
Artık değilim şükür. Gecen sene Ramazan Bayramında acilden girip 3 ay kadar tedavi gördüm. Kalbim durmuş, yoğun bakım süreci o ,bu derken geçti,gitti şükürŞeyyyy ben bilmiyorumdaaa noldukii hastamisin
Al sana beğenmedimHee benim
Bana da çakıyor beğenmedimiTam sevecem bir delilik yapiyor yaa
Banada :)Bana da çakıyor beğenmedimi
Ne kızıyorsun küçük kızaTam sevecem bir delilik yapiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?