Geçmiş olsun kuzun hayırlısıyla atlatırsınız kaç yaşında6 gün falan oldu herhalde işte,geçecek yakında insallah
Bir daha bu kadar bekletmeKıyamam sanaaaa ne özlemiş beni
Yayılmadan defolsa,gitse65 yaşa yasaklar gelmeye basladi. Bu sekilde artis devam ederse bu ayin icinde bile olabilir gibi
Sen başkasından mı bahsediyorsun?6 gün falan oldu herhalde işte,geçecek yakında insallah
Ben zorunlululktan işe gidiyormAynen canım çok hızlı normalleştik
Bak biz çıkıyoruz ama ben inanın ormanın içinde yaşıyorum.Boş ağaçlık yerlerde dolaşıp geliyoruz.İnsansız yerler:)
Markete 6-7 aydır 2 yada 3 defa gittim:)
Kardeşim,annem ve kayınvalidemlerin bahçe dışında bir yere gitmedik:)Öyle misafirlik,düğün vs asla hiç düşünmüyorum
Ne bileyim herkes düğün,havuz,sinema,konser bana acayip geliyor.
Çok özlemiştim
Bıktık valla jennamBiktim bu virüsten tövbeler olsun
Bir tıkla yanındayımBir daha bu kadar bekletme
Amin,inşallah. Burda arkadaş diye bizim kız dedim :)Geçmiş olsun kuzun hayırlısıyla atlatırsınız kaç yaşında
Aynen kuzum:/Ben zorunlululktan işe gidiyorm
Onum dşnda tatili felan iptal ettik hep
Ve kara kara düşünüyorm aşılamam tutmazsa nasıl gider gelirim istanbula tüp bebeğe die.. Korkuyorum.. Bitsin artık
Bıktık valla jennam
Eşimde gidiyor mecburen ama çok dikkat ediyorBen zorunlululktan işe gidiyorm
Onum dşnda tatili felan iptal ettik hep
Ve kara kara düşünüyorm aşılamam tutmazsa nasıl gider gelirim istanbula tüp bebeğe die.. Korkuyorum.. Bitsin artık
Bıktık valla jennam
Bulantılar için de bana adaçayı koklamak iyi geliyordu. Denermisiniz ?C vitamini aliyorum. Ama bulantilar sagolsun birsey yedirmiyor. Evde tedavi cok sukur
Sağol sen olmasan ne yaparımBir tıkla yanındayım
Şimdi anladım kızımda diyince
cidden haklı kendine korkuyorCanan karatay demişki
Herşeye soktuğunuz burnunuzu, neden maskenin içinede sokmuyorsunuz
Çok haklı
Olacakti bi bakayim varsa. Tesekkur ederim bu aradaBulantılar için de bana adaçayı koklamak iyi geliyordu. Denermisiniz ?
Dabiiii çok ayıpbegeni yapmadım mı ben ne edepsizim
:)Şimdi anladım kızımda diyince
cidden haklı kendine korkuyor
Hakli demiste keske o kadini insan yerine sayipta dinleselerCanan karatay demişki
Herşeye soktuğunuz burnunuzu, neden maskenin içinede sokmuyorsunuz
Çok haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?