Ne oldu canım kacırdım6.gun. 8 gun daha var
Abla birden normalleşmek yasakların kalkması hiç iyi olmadıBizde vaka sayısı bu sıra hızlı artıyormuşYaşlılar laf dinlemiyor geziyorlar.Az önce kv leri aradık kınaya gitmişler düşün artık:/
Elimizden geleni yapıtoruz canmEvet cnm pazardan beri. Allah icin cok dikkat edin. Hastaneye falan gidecekseniz cift maske takin. Ellerinizi biryere temas ettirmemeye ekstra ozen gosterin. Hastanelerde yer kalmamis. Hastalar perisan. Hep bize birsey olmaz diyenler hastalar suan
Çok özleme die geldi ablaBizde nerede kaldı diyorduk
AnlaştıkVaryaaaa harikaaa oldu devamı benim menajerim ol sen
C vitamini aliyorum. Ama bulantilar sagolsun birsey yedirmiyor. Evde tedavi cok sukurGeçmiş olsun, d vitamini ve c vitamini takviyesi de alın olur mu ? Evdemi tedaviniz ?
Hemen eririm
Bizim kızda Corona cıktı daNe oldu canım kacırdım
begeni yapmadım mı ben ne edepsizimHaniiiii benim tarifime beğeni; gazoz ikram ederken iyiydi ?
Rabbim şifa versin inşaallah ilerlemez,kimseye bulaşmaz:/6.gun. 8 gun daha var
Kıyamam sanaaaa ne özlemiş beniBizde nerede kaldı diyorduk
İyiii işteeee napalimm hep ayni beyaaaaa
Kıyamam sanaaaa ne özlemiş beni
Yaaaaa geçmiş olsun canımmm nasıl olduBizim kızda Corona cıktı da
Yine mi :/Bencede. Sokaga cikma yasaklari tekrar gelecek gibi
Tek tarafli olmuyor malesef. Ben ne ksdar dikkat ettiysem yinede buldu beni :/Abla birden normalleşmek yasakların kalkması hiç iyi olmadı
Bu millet kötekten anlıyoe
Elimizden geleni yapıtoruz canm
Ama malesef herkes bu kdar özverili değil
Çok özleme die geldi abla
Gözün aydın
Sagol abla insallahRabbim şifa versin inşaallah ilerlemez,kimseye bulaşmaz:/
6 gün falan oldu herhalde işte,geçecek yakında insallahYaaaaa geçmiş olsun canımmm nasıl oldu
Nasilll kaçyasinda kizin üzüldüm simdi görmedim kusura bakma canimyaBizim kızda Corona cıktı da
Aynen canım çok hızlı normalleştikAbla birden normalleşmek yasakların kalkması hiç iyi olmadı
Bu millet kötekten anlıyoe
Elimizden geleni yapıtoruz canm
Ama malesef herkes bu kdar özverili değil
Çok özleme die geldi abla
Gözün aydın
65 yaşa yasaklar gelmeye basladi. Bu sekilde artis devam ederse bu ayin icinde bile olabilir gibiYine mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?