ay chess niye yolladin bunu ya ((( cok ama cok uzuldum
canım o ön taraftakiler normal kıyma etidir ya, yani ben öyle düşündüm acemiydi herhalde, itmek için alet edavat kullanmamış
Bilekten itibaren parçalanmış diyorsa kendi etidir bence . Görüntüler kaldırılsa iyi olur aslında. Çok kötü olmuş çok üzüldüm.canım o ön taraftakiler normal kıyma etidir ya, yani ben öyle düşündüm acemiydi herhalde, itmek için alet edavat kullanmamış
Ay benim kiyma makinesi fobim vardi, hortlattin onu, bir de duduklu tencereden cok ama cok korkuyorum. Kimse beni onunla yemek pisirilen mutfaga sokamaz:)
ama düdüklü tencerelerde teknolojinin nimeti kullanılıyor artık, yeni nesil düdüklüler aşırı basınç olduğunda kendi tahliye etmeye başlıyor buharı.
bu kıyma makinelerinde hiç mi koruma yok anlamadım ki. nasıl eli gider ya, teknoloji devrindeyiz sözde.
Ben en son o eskilerde kaldim, gelismistir eminim bayagi. Ben cocukken ablamin arkadasinin annesinin kolu kopmustu bu duduklu tencere patlamasi yuzunden, o gundu bugundur ben duduklu tencerenin oldugu yere girmiyorum:) o derece urkuyorum o aletten yani:)
ben de yıllarca direndim, o kadar kötü olmasa da kötü deneyimleri olan tanıdıklarım olmuştu çünkü.
şimdi ise vazgeçemiyorum, ne muhteşem bir aletsin sen, mühendislik harikasısın diye arada gün içinde egosunu parlatıyorum.
geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?