• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıyamet kopacak diye kafayı yediren sakallı bebek!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kıyamet kopacak diye kafayı yediren sakallı bebek!
fft107_mf6375020.Jpeg

08/11/2015 02:00
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL –Hürriyet Pazar’da yayınlanan yazı şöyle: Gazeteci Ayhan Kavas’ın 1986’da UBA tarafından tüm abonelerine servis edilen ve Kayseri’deki Erciyes Dağı’nın 10-15 yıl içinde faaliyete geçip patlayacağına dair haberi birçok gazete yer almıştır. İş büyüyüp Hollanda Büyükelçiliği’nin “Bu haberin dayandığı Hollandalı heyet diye bir heyet yoktur” diye açıklama yapmasına kadar gidince gözler haberi yapan Nevşehir muhabiri Ayhan Kavas’a çevriliyor. Çevrilince de haliyle Kavas’ın diğer haberlerine de çevriliyor: “85 çocuğu oldu hepsi de kız”, “Zincirle bağladıkları delileri kuyuya sarkıtıp tedavi ediyorlar”, “Sovyetler Birliği okyanusun altından tünel kazıyor”, “80 yaşındaki sünnetçi kendi kendini sünnet etti.” böyle gidiyor…
201511071431_sf54.jpg

Kapakta tanıdık bir sima var: Sakallı Bebek. Doğumundan itibaren kendisiyle ilgili bütün haberleri sırasıyla bulmak mümkün.

1950’lerde mahkemeye uzanan en kısa yol Komünistlik. Komünistin de epey geniş bir tanımı olduğu Toklucu’nun arşivinden görüyoruz. Şöyle ki:“Komünist olduğu için yargılananlara şöyle suçlamalar yöneltilebiliyordu: “Ruslar iyidir” demek (1949), “Rusya’dan sitayişkâr bir lisanla bahsetmek” (1951), “Ruslar 600 milyon biz 20 milyonuz diyerek korku yaratmak” (1951), “Vapurun iskeleye geç yanaşmasına sinirlenerek komünizm propagandası yapmak” (1952), Kırmızı topraktan Atatürk büstü yaparak kızıl propagandası yapmak” (1952), “Ruslar ilim ve fende Amerika’dan iyidir diyerek dost ülkeleri rencide edici propagandada bulunmak” (1953), “Yuri Gagarin’e tebrik mektubu yazmak” (1961), “Köylü vatandaşlardan ‘halkım’ diye bahsederek komünizm propagandası yapmak” (1964)”

http://www.radikal.com.tr/hayat/kiyamet-kopacak-diye-kafayi-yediren-sakalli-bebek-1468040

Kuyruğu olan insanlar var, bir ara çok yaygındı kuyruklu doğmuş bebeklerin, çocukların fotoları. Evrim teorisine bir kanıt daha diyorlardı.

Hindistan civarında çok olabilen bir şey buna benzer şeyler.

Hala insanlar bu tür olaylara inanıyor mu cidden?

cahillik böyle birşey işte
okumazsan herşeye inanırsın
çok şükür şimdi eğitim seviyesi arttı böyle haberler yok dicektim
aklıma bugünlerde çıkan haberler geldi.
değişen birşey olmamış bunca yılda
:KK43:

Okurken ne okuduğumu unuttuğum karışıklıkta bi haber :confused:

Homongolos un los u soldan okununca komünizm propagandası oluyormuşta tam bu arada sakallı bebek çıkabilir,kıyamet kopabilirmiş ve 8o yaşında kendini sünnet eden adam varmış ama bu adam 85 kız doğruran kadının kocası değilmiş :rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes:

ben bişey anlamadım :110:

o eskidendi artık insanlar o kadar salak değil :KK59:

Back