Maske Tarifleri Kıyak güzellik benden sizlere(3'ü 1 yerde:)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
Bikaç maskeyi arkaarkaya denedim cok memnun kaldım cildim yumuşacık oldu parlıyor deneyin farkedeceksiniz.sizlerde faydalanın.

1.önce 1 patatesi rendenin küçük tarafıyla rendeleyip suyunu sıkın yüzünüzü bu suyla yıkayın patateside gözlerinizin ve burnunuzun üzerine koyup yarım saat bekleyin yıkayın

2.bebek pudrasına gülsuyu ekleyerek krem gibi olacak şekilde karışdırın bunuda yüzünüze sürüp kuruyana kadar bekleyip yıkayın.

3.evett geldik son uygulamaya işin sırrı burda su kaynatıp kovaya koyun içerisine 3,4 yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin yüzünüze buhar banyosu yapın yalnız kafanıza bi havlu kapayın dayana bildiğiniz kadar bekleyin daha sonra yüzünü tonikle silin son olarakda bepanten kremide sürün işde bukadar .memnun kalıp dua edin emi:):34:

Son düzenleme:
3 maske veya işlem pek tavsiye edilmez..birkaç gün arayla yapılmalı cilt yorulur..

canım ilk iki tarifi mutlaka uygulamayı düşünüyorum ama sonuncu olan pek cilt tipime uymuyor bepanthen kıllanma yapmaz mı ayrıca ?

Back
X