- 10 Mart 2023
- 24
- -3
- 25
-
- Konu Sahibi Jskspxpspx
Termal taytsa geçirmez.Sperm taytdan geçer mi? Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden cevap verin. Korkuyorum ve endişeliyim aynı zamanda pişman. Fikri olan var mı?
Gerçekten içim hiç rahat değil sevgilim taytımın üstüne boşaldı ve incecik bir tayttı. Yine mi ihtimal yokTermal taytsa geçirmez.
Dalga geçmeyin diyorsun da bu soruya nasıl bir cevap bekliyorsun?Saçmalama...
Tayttan yumurtayı bulup dölleyecekse zaten bırak yani helal olsun derim.Gerçekten içim hiç rahat değil sevgilim taytımın üstüne boşaldı ve incecik bir tayttı. Yine mi ihtimal yok
Evli bayanlar taytın önemini yeniden anlamış olduk.Sperm taytdan geçer mi? Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden cevap verin. Korkuyorum ve endişeliyim aynı zamanda pişman. Fikri olan var mı?
Taytın altına hiçbir şey giymiyor musun? Hem taytı geçecek hem iç çamaşırını geçecek hem vajinayı bulup girecek hem servikse gidecek, serviksi geçecek oradan uterusu geçip tüplere gidecek, o da yolda ölmezse tabiiGerçekten içim hiç rahat değil sevgilim taytımın üstüne boşaldı ve incecik bir tayttı. Yine mi ihtimal yok
Leopar zorunluluğu var mı hocam?Evli bayanlar taytın önemini yeniden anlamış olduk.
Tayt önemli. Giden tayta üzüldüm.
O şartLeopar zorunluluğu var mı hocam?
Külot yok muydu. Külot daha çok belirleyici oluyor böyle durumlarda. emiyor ortada spermden eser kalmıyor.Gerçekten içim hiç rahat değil sevgilim taytımın üstüne boşaldı ve incecik bir tayttı. Yine mi ihtimal yok
Sesli güldüm puhahwhwhhwhhwhwTermal taytsa geçirmez.
Dalga geçmeyin diyorsun da bu soruya nasıl bir cevap bekliyorsun?Saçmalama...
Bu konuda yapılan çalışmalar mevcut. Yayınlanmış makalelerden okuduğum kadarıyla tayt, kot pantolon, kilot vb kıyafetler pamuk ya da akrilikse elek görevi görüyor ve sağlıklı spermler geçerken sagliksizlar takılıp kalıyor. Bu da sağlıklı gebelik şansı elde etme imkanını artırıyor. Uzmanlar çocuk sahibi olmak isteyenlere pamuklu kıyafetlerle ilişkiye girmelerini tavsiye etmeye başladı yakın zamanda. Hatta bu konu özelinde pamuklu prezervatif benzeri bir ürün de üretilmeye başlandı.Sperm taytdan geçer mi? Arkadaşlar lütfen dalga geçmeden cevap verin. Korkuyorum ve endişeliyim aynı zamanda pişman. Fikri olan var mı?
Hahahah Allah iyiliğini versin kızBu konuda yapılan çalışmalar mevcut. Yayınlanmış makalelerden okuduğum kadarıyla tayt, kot pantolon, kilot vb kıyafetler pamuk ya da akrilikse elek görevi görüyor ve sağlıklı spermler geçerken sagliksizlar takılıp kalıyor. Bu da sağlıklı gebelik şansı elde etme imkanını artırıyor. Uzmanlar çocuk sahibi olmak isteyenlere pamuklu kıyafetlerle ilişkiye girmelerini tavsiye etmeye başladı yakın zamanda. Hatta bu konu özelinde pamuklu prezervatif benzeri bir ürün de üretilmeye başlandı.
Eğer kıyafetler polipropilen ya da polyesterse korkacak bir şey yok demektir. Bunlarda bulunan maddeler spermleri öldürdüğü için gebelik şansı düşük oluyor.
Direk iç çamaşırını boşalma riskliymiş ondan ötürü için köyüTaytın altına hiçbir şey giymiyor musun? Hem taytı geçecek hem iç çamaşırını geçecek hem vajinayı bulup girecek hem servikse gidecek, serviksi geçecek oradan uterusu geçip tüplere gidecek, o da yolda ölmezse tabiiaklın alıyor mu böyle bir şeyi?