kiyafetlerimi satmak istiyorum

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba cok az giydigim kiyafetlerimi satmak istiyorum malima onem veren biriyim o yuzden her kiyafetim yeni gibidir
birde iki tane ayakkabim var netten almistim markali ama hamilelikten sonra ayaklarim buyudu ve giyemiyorum ayakkabilari daha hic giymedim sadece deneme amacli ayagima sokmusumdur o kadar yani disarida hic giyilmedi
kizlar bu sekilde kiayfetlerini satan var mi bana hangi siteyi onerirsiniz hizli bir sekilde satabilmem icin

Genelde bu tür satışları instgram üzerinden yapıyorlar. Ne kadar yasal bilemem.
SEVGİLER

sahibinden.com ve gitti gidiyor 'dan satmayı deneyebilirsiniz. Ben ihtiyacı olanlara verme taraftarıyım bence yok pahasına satmak yerine bir garibanı sevindirin. Tabii sizin kendi tercihiniz.

sahibinden.com ve gitti gidiyor 'dan satmayı deneyebilirsiniz. Ben ihtiyacı olanlara verme taraftarıyım bence yok pahasına satmak yerine bir garibanı sevindirin. Tabii sizin kendi tercihiniz.

size katılıyorum, kadıköy belediyesinin fikirtepe açık gardrop esdem var, haber veriyorum evden gelip alıyorlar, ihtiyacı olanlara gidiyor.
konu sahibi, sizin tercihiniz tabi ki de; sadece bir öneriydi.

size katılıyorum, kadıköy belediyesinin fikirtepe açık gardrop esdem var, haber veriyorum evden gelip alıyorlar, ihtiyacı olanlara gidiyor.
konu sahibi, sizin tercihiniz tabi ki de; sadece bir öneriydi.

Bir gömlek bir kazak en fazla 10-15 liraya ya satılır ya satılmaz böyle sitelerde. Ama bizim burun kıvırıp giymediğimiz bir kıyafetle çok mutlu olacak insanlar var. Ben hep veriyorum hatta ciddi zayıfladığın dönem Van depremine iki koki gönderdim. Helali hoş olsun. Sizi de tebrik ederim güzel düşünmüşsünüz.

sizin gibi düşünüyorum. önceden çevremde dağıtıyordum. esdem'i bulunca içim çok rahat etti. yazlık kışlık toparlarken bir dolu eşya çıkardım, kızımla benim. verirken de hiç elim titremiyor, mutlaka birilerinin buna ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. telefon ediyorum gelip evden alıyorlar, makbuz veriyorlar. hepimizin helal hoş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…