11. Stradivarius Siyah Topuklu Sandalet 39 Numara - 50tl
Bazı fotoğrafları yükleyemiorm boyutlarından dolayı ilgilenenlere gönderebilirim.
12.Tally Weijl Beyaz Sandalet 39 Numara- 20tl
Yükleyebildiğim tek fotoğraf bu diğerlerinde hata verdi ilgilenenlere fotoğraf gönderebilirim.
13.Babyliss 2332E Nano Teknolojili Kalın Saç Maşası - 50tl
Ürünü neredeyse hiç kullanmadım sayılır çok memnun kalmama rağmen sonra set alınca kendime ihtiyacım kalmadı piyasada en uygun fiyatı 65 lira civarı...
14. Nine West Çanta - 60tl Zamanında 130 tlye almıştım yarı fiyatına satıyorum...
hayır yani sıfır ürün yazmayınca ve yeni üyelikle kandırmaya çalışılmasına tepkimi gösterdim o kadar. yoksa ne ilgilendirir beni..
rica ederim ne demek bol satışlar
hayır yani sıfır ürün yazmayınca ve yeni üyelikle kandırmaya çalışılmasına tepkimi gösterdim o kadar. yoksa ne ilgilendirir beni..
rica ederim ne demek bol satışlar
Kimse kimseyi kandırmaya çalışmıyor. Forum kuralları hakkında yeterince bilgi sahibi değildim. Sıfır ürünlerimi de kaldırdım madem ezberlemişsiniz ürünlerimi bunu görememiş olmanız şaşırtıcı. İyi niyetli degil de kötü niyetli olmanız da çok şaşırtıcı . İyi geceler.
Kimse kimseyi kandırmaya çalışmıyor. Forum kuralları hakkında yeterince bilgi sahibi değildim. Sıfır ürünlerimi de kaldırdım madem ezberlemişsiniz ürünlerimi bunu görememiş olmanız şaşırtıcı. İyi niyetli degil de kötü niyetli olmanız da çok şaşırtıcı . İyi geceler.
evet ezberim çok kuvvetlidir
ne gibi bi kötü niyetim olabilir ki veya iyi niyetim ? aldığınız ücretleri paylaşmıcaz dimi sonuçta
bana yanlış gelen bi durumu belirttim kararları ben vermiyorum zaten o yüzden görüşümü paylaşmakta da serbestim, karar yöneticelerin.
size de en iyi geceler
evet ezberim çok kuvvetlidir
ne gibi bi kötü niyetim olabilir ki veya iyi niyetim ? aldığınız ücretleri paylaşmıcaz dimi sonuçta
bana yanlış gelen bi durumu belirttim kararları ben vermiyorum zaten o yüzden görüşümü paylaşmakta da serbestim, karar yöneticelerin.
size de en iyi geceler