- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Canım biraz yüksek tutmuşsun sanki fiyatları. Aker sportların sıfırları 15 zaten.
-siyah kumaş pantolon..15 hiç giymedim paçaları bile yapılmadan aldığım gibi bekliyor...) 40 beden
canım bunun kalıbı nasıl? bide fiyatı nedir?
canım ben 20 ye aldım, bir kez kullandım sadece...
ama düşünürsen birşeyler yaparım..
ürünlerin hepsinde pazarlık payı var..
15 tl...evet canım aldığım gibi duruyor..aldığım yerde paçaları iki saate yapılır dediler, benimde vaktim yoktu..o yüzden kendim yaparım dedim aldım... sonrada yapmadım kaldı öyle, aylardır bekliyor dolapta...paçaları yapılmamış olunca da hiç giyemedim haliyle...biraz dar geliyor bana...
kalıbı boru paça dediklerinden...yani üzerine giyince dümdüz duruyor, aslında zayıfım ama 40 beden biraz dar geldi bana biraz göbeğim çıktı bana olmuyor..kesinlikle satmazdım kumaşı çok kaliteli...ama dar geliyor fermuarını çekemiyorum...o yüzden satıyorum..aldığım fiyattan çok çok aşağıda..
bundan bahsediyon dimi http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=921043&d=1389017193 boru paça derken düz kesimmi demek istedin?
36 38 beden arasında mekik halindeyim 40 a dar geldiyse olacak gibi
hayır hayır canım dur yanlış anladın sen...o eklediğin link etek-pantolon...rengi lacivert...bedeni 44 onun
ben siyah boru paça pantolonu kastettin sandım...
dikkat edersen siyah bir pantolon var..onu anladım ben...o eklediğin link etek-pantolon..
siyah gibi gözüküyo lacivert yazınca ona konduramadım tüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?