kıyafetler, takılar, kozmetik ürünleri.. daha neler neler/satılmıştır..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
herkese merhaba
epeydir burayı takip ediyorum, bende heveslendim...
giymediğim dolapta bekleyen birçok kıyafetim var...ne birine vermeye kıyabildiğim, nede giydiğim
aslında daha ekleyeceğim çok şey var, ama resimleri bilgisayara aktarırken yanlışlıkla silindi..
tekrar çekebildiklerimi çektim, çekemediklerimi daha sonra devam edicem inşallah...
umarım keyifli bir alışveriş olur...

resimler biraz karışık yüklendi kızlar, o yüzden bir alt yoruma fiyatlarını ve ürün bilgilerini yazıyorum hemen...

Son düzenleyen: Moderatör:
1- taba rengi penye badi...15 tl
2-avon fullspeed erkek parfümü 25 tl ( ben 35'e almıştım ama sinüzitten dolayı ne ben ne eşim parfüm kullanmıyoruz iki parfüm de hiç kullanılmadı sıfırdır...)
3- avon marka pure O2 bayan parfümü.. 12 tl hiç kullanılmadı
4-tekbir marka başörtü.. 15 tl ( bir kez kullandım)
5-aker sport marka böşörtü.. 15 tl ( bir kez kullandım)
6- pembe allık.. 5 tl ( kozmetik ürünleri teyzemin düğünü için almıştım, bazılarını bir kez kullandım, bazılarını hiç kullanmadım, makyaj yapmadığım için aldığım gizi duruyorlar, bundan sonrada kullanmayacağım için zararına satıyorum)
7-pudra..5 tl (kullanılmadı, sadece denemek için süngerinin ucuyla bir kez sürdüm)
8-kapatıcı allık..5 tl ( ismini bile bilmiyorum sanırım kapatıcı allık bilenler düzeltsin, hiç kullanılmadı)
9-ruj...2,5 tl..
10- bileklik..10 tl LCW den almıştım bir kez taktım, 15 e almıştım..
11-hakiki akik el yapımı kesme taş..15 tl.. ( hakikidir, özel getirtmiştim)
12-yine hakiki akik taşından küpe ve bileklik....5 tl..( ikisi bir arada, yada tek alabilirsiniz, tanesi 2,5 olur)
13-ortası kırmızı taşlı bileklik....5 tl ( hiç kullanmadım)
14-broşlar...tanesi 2,5..( üçü birden 5 tl olur)
15-akik taşı kesme yüzükler..tanesi 2 lira
16-deri görünümlü kumaştan kahverengi etek...10 tl..( bir iki defa giydim) 40 beden
17-siyah beyaz desenli satenimsi etek..10 tl... ( bir defa giydim) beli lastikli her bedene olur..
18-süet kahverengi bluz hediyeydi hiç giymedim büyük geldi ben zayıfım...20 tl.. 46 bedendi ben yanlardan daralttırdım..
19-gri kendinden dantelli bolerolu penye badi...15...( 25 e almıştım, bir defa giydim evde)
20-pudra rengi düğmeli badi..15..bir kez yıkandı bir iki kez giymiştim..
21-siyah kumaş pantolon..15 hiç giymedim paçaları bile yapılmadan aldığım gibi bekliyor...) 40 beden
22-krem rengi ince kumaş pantolon..15 tl..( hiç giymedim) 42 beden
23-siyah penye t.şört..10 tl..bir defa evde giydim zara markadır...
24-vizon rengi asimetrik kesim tunik penye yelek..10 tl..aldığım gibi dolaba koydum bekliyor
25-siyah tunik penye yelek...15 tl hiç giymedim..
26-siyah önden tek bağlamalı penye tunik ceket...15 bir defa giydim..
27-beyaz desenli satenimsi etek..10 bir veya iki kez giydim.. 42 beden
28-lacivert kumaş pantolon-etek..25 tl..hiç giymedim 45 tl ye almış annemin hediyesi..bedeni büyük geldi.. 44 beden
29-siyah deri görünümlü cepli etek...15 tl..bir defa misafirlikte giyindim...
30-krem rengi keten etek...10 tl..birkaç kez giydim..bir kez yıkandı.. 40 beden
31-hakiki akik taşından uzun kolye..8 tl..hiç kullnmadım sıfırdır..

hepsinde pazarlık payı vardır...hiçbirinde yırtık sökük vs yoktur...çoğu giyilmemiş..bazıları da bir kez giyilmiştir...

Son düzenleme:
Canım biraz yüksek tutmuşsun sanki fiyatları. Aker sportların sıfırları 15 zaten.

-siyah kumaş pantolon..15 hiç giymedim paçaları bile yapılmadan aldığım gibi bekliyor...) 40 beden

canım bunun kalıbı nasıl? bide fiyatı nedir?

Canım biraz yüksek tutmuşsun sanki fiyatları. Aker sportların sıfırları 15 zaten.

canım ben 20 ye aldım, bir kez kullandım sadece...
ama düşünürsen birşeyler yaparım..
ürünlerin hepsinde pazarlık payı var..

-siyah kumaş pantolon..15 hiç giymedim paçaları bile yapılmadan aldığım gibi bekliyor...) 40 beden

canım bunun kalıbı nasıl? bide fiyatı nedir?

15 tl...evet canım aldığım gibi duruyor..aldığım yerde paçaları iki saate yapılır dediler, benimde vaktim yoktu..o yüzden kendim yaparım dedim aldım... sonrada yapmadım kaldı öyle, aylardır bekliyor dolapta...paçaları yapılmamış olunca da hiç giyemedim haliyle...biraz dar geliyor bana...
kalıbı boru paça dediklerinden...yani üzerine giyince dümdüz duruyor, aslında zayıfım ama 40 beden biraz dar geldi bana biraz göbeğim çıktı bana olmuyor..kesinlikle satmazdım kumaşı çok kaliteli...ama dar geliyor fermuarını çekemiyorum...o yüzden satıyorum..aldığım fiyattan çok çok aşağıda..

Son düzenleme:

bundan bahsediyon dimi http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=921043&d=1389017193 boru paça derken düz kesimmi demek istedin?
36 38 beden arasında mekik halindeyim 40 a dar geldiyse olacak gibi

bundan bahsediyon dimi http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=921043&d=1389017193 boru paça derken düz kesimmi demek istedin?
36 38 beden arasında mekik halindeyim 40 a dar geldiyse olacak gibi

hayır hayır canım dur yanlış anladın sen...o eklediğin link etek-pantolon...rengi lacivert...bedeni 44 onun
ben siyah boru paça pantolonu kastettin sandım...
dikkat edersen siyah bir pantolon var..onu anladım ben...o eklediğin link etek-pantolon..

siyah gibi gözüküyo lacivert yazınca ona konduramadım tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…