KIYAFETLER,AYAKKABILAR,ÇANTALAR,EV EŞYALARI, ve DİĞERLERİ......

arkadaşlar bugün posta hesabı açtırdım artık havale ücreti sadece 1 tl kesilecek. ve istediklerinizi kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. kızlar istiyormusunuz çantaları hala?

mesaj kutum dolu degil hala merakla bekliyorum yorumunu. Olumsuz bir sonuc varmi diye. Cevaplarsan sevinirim. Bu arada hesap actirdim. SiIn dediginiz gibiymis. Yani sadece 1 tl kesiliyormus

mesaj kutum dolu degil hala merakla bekliyorum yorumunu. Olumsuz bir sonuc varmi diye. Cevaplarsan sevinirim. Bu arada hesap actirdim. SiIn dediginiz gibiymis. Yani sadece 1 tl kesiliyormus

Konuyla alakası yok ama bu pttnin bana mı garezi var bir tek?
Şimdiye kadar hep 2.5 lira kesildi benden..Şehirden şehire fark mı gösteriyor bu kesinti, çok ilginç çünkü:26:

Konuyla alakası yok ama bu pttnin bana mı garezi var bir tek?
Şimdiye kadar hep 2.5 lira kesildi benden..Şehirden şehire fark mı gösteriyor bu kesinti, çok ilginç çünkü:26:
Henuz gonderi yapmadim ama 1tl dedi dun postanedeki memur. I kesintinin neden oldugunu sorsaydin keske belki de yanlislik olmuştur ya da baska bir aciklamasi vardir

sunny marka blender seti. ikincisi hediye geldi bunu satıyorum. fiyatı siz söyleyin

patates dilimleyici. kullanmıyorum. fiyatı siz teklif edin

2 li kapaklı porselen kahvaltılık 4 taneydi takımı buzuldu 2 tane kaldı. tanesi 1 tl

çay fincanları takımı bozuldu. bir tanesinin tabağının köşesinde hafif çatlak var tanesi 1 tl

çatlak kısım burası

baharat takımı. 15 tl

selam l beden kışlık kahverengi eteğin boyu ve beli kaç cm,birde siyah eteğin boyu ve beli kç cm acaba

canım mezura bulamadım metreyle ölçtüm fark oluyormu bilmiyorum
siyah eteğin beli 40 cm uzunluğu 55 cm
kahverengi ve hafif sarı kırçıllı kışlık eteğin beli 39 cm uzunluğu 65 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…