KIYAFETLER,AYAKKABILAR,ÇANTALAR,EV EŞYALARI, ve DİĞERLERİ......

melisguldemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
498
59
123
34
Adana
$77.jpg $50.jpg $49.jpg $48.jpg $47.jpg $46.jpg $45.jpg $44.jpg $43.jpg $42.jpg $41.jpg $40.jpg $39.jpg $38.jpg $52.jpg $55.jpg $56.jpg $76.jpg $75.jpg $73.jpg $70.jpg $68.jpg $67.jpg $66.jpg $65.jpg $64.jpg $63.jpg $62.jpg $58.jpg $57.jpg $37.jpg $36.jpg $35.jpg $17.jpg $16.jpg $15.jpg $13.jpg $11.jpg $18.jpg $19.jpg $20.jpg $34.jpg $33.jpg $32.jpg $31.jpg $29.jpg $28.jpg $27.jpg $26.jpg $25.jpg $24.jpg $23.jpg $22.jpg $21.jpg :nazar::nazar:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 67
  • $2.jpg
    $2.jpg
    186,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $3.jpg
    $3.jpg
    188,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $4.jpg
    $4.jpg
    208,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $5.jpg
    $5.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $9.jpg
    $9.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 74
  • $8.jpg
    $8.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $7.jpg
    $7.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $6.jpg
    $6.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 77
melis hanım ben bu havale işlerinden pek anlamıyorum,bankadan mı oluyor?ve parayı alınca mı ürünü yollayacaksınız,yoksa ürünü alınca ben mi yollucam?

melis hanım ben bu havale işlerinden pek anlamıyorum,bankadan mı oluyor?ve parayı alınca mı ürünü yollayacaksınız,yoksa ürünü alınca ben mi yollucam?

Ben postane hesabi actiracagim. Daha once kullanmadim ama bu da banka hesabiymis denizbankla anlasmaliyiz demislerdi. Sizde bankadan havale yapabilirsiniz galiba yada postanesen yapiliyormu onu bilmiyorum ama ogrenip bilgilendiririm.sizle ayni gun haberlesiriZ. Havale yaptihiniz gun bende cantayi kargoya veririm. Isterseniz kapida odeme yaptiririm ama kargo arti 5 tl aliyorlar. 5 tl yi siz odemek isterseniz onada kabulum. Diger turlu1 tl.

petrol mavi simli uzun salaş tunik ile pembeli grili pullu beyaz blüz duruyo mu?? ikisi 16 ediyordu fiyatı. düz 15 olursa almayı düşünüyorum

Ben postane hesabi actiracagim. Daha once kullanmadim ama bu da banka hesabiymis denizbankla anlasmaliyiz demislerdi. Sizde bankadan havale yapabilirsiniz galiba yada postanesen yapiliyormu onu bilmiyorum ama ogrenip bilgilendiririm.sizle ayni gun haberlesiriZ. Havale yaptihiniz gun bende cantayi kargoya veririm. Isterseniz kapida odeme yaptiririm ama kargo arti 5 tl aliyorlar. 5 tl yi siz odemek isterseniz onada kabulum. Diger turlu1 tl.

canım bildiğim kadarıyla o 5 lira bir defaya mahsus alınıyor sizden,sürekli diil yani. burda genelde kapıda ödemeli gönderiyorlar çünkü, havaleli satış yaparsanız müşterininiz azalabilir. ben kapıda ödemeli istiyorum ama ekstradan 5 lira vermek işime gelmiyo, bi araştırın onu

canım bildiğim kadarıyla o 5 lira bir defaya mahsus alınıyor sizden,sürekli diil yani. burda genelde kapıda ödemeli gönderiyorlar çünkü, havaleli satış yaparsanız müşterininiz azalabilir. ben kapıda ödemeli istiyorum ama ekstradan 5 lira vermek işime gelmiyo, bi araştırın onu

ben 2 hafta önce kapıda ödemeli gönderdim ama 5 tl kesildi benden. kapıda ödeme hizmet bedeli o galiba. bir defaya mahsustur inşallah ama sanmıyorum. bir araştırırım tabiki

biraz araştırma yaptım arkadaşlar. kapıda ödemelerde +5 lira alınıyor her defasında. kargo ücreti 1 kiloya kadar 6,5 tl, her bir kilo artışında 1er lira ekleniyormuş.
yani sizler aldıklarınızın kargo bedeli 6,5 tl
kapıda ödeme bedeli 5 tl. ama bunun yarısını siz karşılarsanız, yarısı da benden. yani 2,5 tl kapıda ödeme bedeli. uygunmudur sizin için??

biraz araştırma yaptım arkadaşlar. kapıda ödemelerde +5 lira alınıyor her defasında. kargo ücreti 1 kiloya kadar 6,5 tl, her bir kilo artışında 1er lira ekleniyormuş.
yani sizler aldıklarınızın kargo bedeli 6,5 tl
kapıda ödeme bedeli 5 tl. ama bunun yarısını siz karşılarsanız, yarısı da benden. yani 2,5 tl kapıda ödeme bedeli. uygunmudur sizin için??

size daha öncede söylemiştim hesap açtırınca her defasında 5 lira kesilmiyor.bir kereye mahsus 5 lira kesiliyor sonra her alışverişte 1 lira kesiliyor.sürekli satış yapan için uygun yani.size özel mesaj attım.

size daha öncede söylemiştim hesap açtırınca her defasında 5 lira kesilmiyor.bir kereye mahsus 5 lira kesiliyor sonra her alışverişte 1 lira kesiliyor.sürekli satış yapan için uygun yani.size özel mesaj attım.

Mrb canim. Sizden cevap bekledim ama ozel mesaj gelmedi bana. Su an da yok. O bir tl hesap kullanim ucretiymis ama kapida odeme ucreti ayriymis. Oyle sediler bana. Kargoyka alakasi yok dediler. Sadece havale ucretinden kurtariyormus

Mrb canim. Sizden cevap bekledim ama ozel mesaj gelmedi bana. Su an da yok. O bir tl hesap kullanim ucretiymis ama kapida odeme ucreti ayriymis. Oyle sediler bana. Kargoyka alakasi yok dediler. Sadece havale ucretinden kurtariyormus

mesaj kutunuz mu dolu ki yazmıştım ama.canım ben daha önce kapıda ödemeli alışveriş yaptım ve ptt hesabı olanlar verdi bu bilgiyi.yani pek çok satış yapan kişiler.yinede bebek,çocuk 2. el bölümünden bir sor istersen bilgilendirirler.

Back