Kıyafetler , ayakkabı ve çantalar

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
408
Ankara
ayakkabıların tamamı çok az giyilmiş ve temiz durumdadır, numaraları 38dir, doğumdan sonra büyüyen ayağım yüzünden rahat giyemiyorum o yüzden satıp yenilerini almaya karar verdim,detay vermemi istediklerinizi lütfen sorunuz.

ayakkabılar

ayakkabılardan
1) sadece düğünümde ve bir kez daha giydim çok şık abiyeler için 35tl
2) farklı bir babet çok severek kullandım az giyildi 20tl
3) süet bot 15 tl
4) sandalet 15 tl
5) sandalet 10 tl
6) süet 20 tl
7) 15 tl
8) 20 tl
9) 15 tl
10) hakiki deri 25 tl
11) arka bantlarından birini bulamadım alıcı olursa arıcam bantlar çıkıp terlik gibi oluyor orjinal nike 25 tl

çantalar
1-2-3) beverly hilss polo nun çantası fermuar kısmında sökük var dikilebilir 20 tl
4-5) 15 tl
6-7) 10 tl
8-10) 10 tl
9) 5 tl hiç kullanılmadı

ürünlerin geneli zayıf olduğum döneme ait birkaçı da doğum sonrası kilolu halime ait, gömleklerin bedenleri 36 ama göğüslerinizin de küçük olması lazım doğum sonrası benim göğüsler büyüyünce gerdi hoş olmadı, ek bilgi almak istediklerinizi sorun lütfen, ürünler bazanın altından çıktığı için kırışık onun dışında leke sökük vs yok temiz kullanıldı.

1) 2) 3)
4) 5) 6)
7) 8) 9)Eki Görüntüle 887317
10) 11) 12)
13) 14) 15)
16) 17) 18)
19) 20) 21)
22) 23)

Son düzenleyen: Moderatör:

Gömlekler 36 beden demişsiniz, diğerleri, kotlar, tulumlar, elbiseler ne kadar? Bir de bedenleri?

1) seven hill polar eşofman m beden 5 tl
2) ekru gömlek s beden 5 tl
3) beyaz likralı gömlek s beden 5 tl
4) likralı pembe çizgili s beden 5 tl
5) s beden etiketi üstünde likralı 7 tl
6) purlin 36 beden 5 tl
7-8) m beden elbise hiç giyilmedi 10 tl
9) polar sabahlık 12 tl
10) mango füme kot 40 beden 10 tl
11) beyaz kuşaklı üst 5 tl
12) colins sweat kalın s beden 5 tl
13) lcw kot 30-32 beden 12 tl
14) 2 beden yazıyor ama s bedene uygun tulum 10 tl (boyunuz 162den falan uzunsa kısa gelebilir)
15) s beden tulum kemer kısmında ufak bi sökük var dikilebilir 8 tl (bu da aynı şekilde 162 boy civarına uygun)
16) s beden gömlek 5 tl
17-18) batik l beden tunik gömlek çok severek kullandım 10 tl (zayıfladığım için büyük geliyor)
19) s beden 5 tl
20) pijama takımı 5 tl (boyunuz uzunsa kısa gelebilir) s bedene uygun
21) s gömlek keten 5 tl
22) likralı beli lastikli kot s beden 7 tl
23) levis kareli ince kot 36-38 bedene uygun (beden etiketi sökülmüş hatırlayamadım) 10 tl

tulumları boydan kaybettik muhtemelen 22 no beli lastikli olan pantolon da 1.62 cm boya uyumlu değil mi ? ben 1.68 cm im

Polar sabahlık elektrikleniyo mu? Polar çok sevmem normalde ama sabahlık ciciymiş çok:26:
Bitek batik L gömleği ayırırmısınız? Sabahlığa karar verirsem ikisini aliim :)

tulumları boydan kaybettik muhtemelen 22 no beli lastikli olan pantolon da 1.62 cm boya uyumlu değil mi ? ben 1.68 cm im
tulumların boyu uzundu aslında ama ben yüksek derecede yıkayınca çekti
yok pantolon olur benim de boyum 168civarı

Polar sabahlık elektrikleniyo mu? Polar çok sevmem normalde ama sabahlık ciciymiş çok:26:
ayırayım
sabahlık elektriklenmiyor heralde bilemedim valla çok az kullandım ben

pantolonun modeli ve kesimi nasıl dar skinny tarzı mı, 36-38 arası bir bedenim 51-52 kg ım olur mu dersin,birde diğer konundaki mudo siyah tunik olur mu, yakası göğüs bölgesini açıcak derecede mi ?

pantolonun modeli ve kesimi nasıl dar skinny tarzı mı, 36-38 arası bir bedenim 51-52 kg ım olur mu dersin,birde diğer konundaki mudo siyah tunik olur mu, yakası göğüs bölgesini açıcak derecede mi ?
modeli dar
oğlum durursa giyineyim bak

sen bak alıp almıcana karar ver de ona göre soranlar oluyor net bişey söyleyemiyorum ( gerçi tek pantolonu alırsan kargo parası vermek ne kadar mantıklı olur bilemem de)

gömleğin kesin alıcısı mısınız? bir de sabahlıklailgili son kararınız ne? soranlar var da onları
alıcıysanız özelden adresinizi bırakın lütfen

canım pantolonun aynı modelinden benimde var ,üst tunik ise bana büyük gelicektir .zahmet verdim sana istemeden.çok tşk ederim.almak isteyen arkadaşlar,alabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…