kırmızı elbise 10tl, gömlek çok hoş duruyor defacto 7 tl sana 15tl ikisi elbise yurt dışın danCanim kirmizi elbisenin bedeni fiyati
elbise omuzdan aşağı 140cmCanim bide elbisenin boyunu olcermisin
rica ederim beğendiysen ne mutlu güle güle giysin bebişin ayrıca ayakkabı vardı konuşmuştuk burdan beğendiklerinle birlikte onu da göndereyim kargo ayrı ver me
Bide bu canim
Ayrıca kargomuz geldi çok TSK ederim canim gönderdiklerini icin
resim yok şimdi 42 bedenim üzerime olmaz zaten ama şık elbise ayrıca önde büzdürme yeri var resim de belli mi bilmiyorum ipini çıkarmışyım ben göğüs kısmındaki gibi siyah bağcık takıp kullanabilirsin o zaman özel günlerde çok hoş olur zayıf gösteriyor ayrıcaCanim elbise de kararsiz kaldim üzerinde çekilmiş bi foto var mi .. Ayakkabinin da resmini bi koyarsan bakayim
ayakkabıyı birazdan yükliycemresim yok şimdi 42 bedenim üzerime olmaz zaten ama şık elbise ayrıca önde büzdürme yeri var resim de belli mi bilmiyorum ipini çıkarmışyım ben göğüs kısmındaki gibi siyah bağcık takıp kullanabilirsin o zaman özel günlerde çok hoş olur zayıf gösteriyor ayrıca
Yeniler 4.sayfa da bak istersen bedenleri küçükYa keşke gömlekle elbşsenin bedeni küçük olsaydı ben s beden giyiyorum
Canim benim aldiklarim s beden değil dimeYeniler 4.sayfa da bak istersen bedenleri küçük
gömlek m beden elbise 38 beden cnmCanim benim aldiklarim s beden değil dime
arkadaşlar siyah elbise ve gömlekler tekrar satıştalargömlekler, siyah elbise dergun80 arkadaşa ayrılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?