140cm omuzdan4 numaradaki elbisenin kumaşı, markası ve boyunu öğrenebilir miyim?
tm cnm sana dönerimCanim arkadaş almazsa elbise hoşuma gitti alabilirim
cnm geniş değil belden ince lastik geçiyor 38 beden de giyeb,lirSiyah elbise de daraltma olabilir mi bozulur mu daralirsa
elbiseleri soran arkadaşlar var haber bekliyorum sendenbedenleri tutturamadık amayiğenlerime olur..en son ne demştin bu 3ü için fiyat??en sonunu söyle ama
ne mutlu sana cnm ya bende s bedeni tekrar giyebilirmiyim acabaYa keşke gömlekle elbşsenin bedeni küçük olsaydı ben s beden giyiyorum
benden mi cnm?ben engel olmayayım daha soracam yiğenlerime sen sat yinede ben kalanlardan veya yeni eklenenlerden alırım inş...sağol cnmelbiseleri soran arkadaşlar var haber bekliyorum senden
cnm fiyatları çok uygun tutum zatenslm cnm. ek'teki kıyafetleri seçtim. en son rakamı söylersen almak istiyorum :)
cnm zaten fiyatlar çok uygun yazdım elbise 5,gömlekler 6 tl ikisi 11tl yapıyorslm cnm. ek'teki kıyafetleri seçtim. en son rakamı söylersen almak istiyorum :)
özelde arkadaş ayırmamı istedi ona yazdımbenden mi cnm?ben engel olmayayım daha soracam yiğenlerime sen sat yinede ben kalanlardan veya yeni eklenenlerden alırım inş...sağol cnm
yani seçtiklerim 11 tl mi? tamam alıyorum :) bilgilerini gönder canım özele.cnm fiyatları çok uygun tutum zaten
cnm zaten fiyatlar çok uygun yazdım elbise 5,gömlekler 6 tl ikisi 11tl yapıyor
tm özelden yazıyorum akşam 17 gibi yenileri ekliycem onlara dabakabilirsin beğendiklerin olursa birlikte gönderirim şimdi seçtiklerini ayırıyorum sanayani seçtiklerim 11 tl mi? tamam alıyorum :) bilgilerini gönder canım özele.
süper olur. teşekkür ederim.tm özelden yazıyorum akşam 17 gibi yenileri ekliycem onlara dabakabilirsin beğendiklerin olursa birlikte gönderirim şimdi seçtiklerini ayırıyorum sana
s beden elbise yükliycem çok cici akşam üstü 5,gibi takipte kalYa keşke gömlekle elbşsenin bedeni küçük olsaydı ben s beden giyiyorum
Eki Görüntüle 1373631 Eki Görüntüle 1373632 Eki Görüntüle 1373633 Eki Görüntüle 1373634 Eki Görüntüle 1373635 Eki Görüntüle 1373636 Eki Görüntüle 1373637 Eki Görüntüle 1373638 Eki Görüntüle 1373639 Eki Görüntüle 1373640 1 .collezine fırfırlı elbise m beden 5tl ) ( 2.kırmızı gömlek L beden 3tl ) ( 3.defacto siyah pantolon 38 beden 3tl ) ( 4.siyah elbise 40beden 5tl ) ( 5.assso uzu kollu gömlek m beden 3tl ) ( 6.kahve etek 40 beden 3tl ) (7.siyah etek esnek 3tl ) ( 8.LCW kahve pantolon 38 beden 3tl ) ( 9.gri elbise L beden 5tl ) ( 10.ben pantolon mavi 32 beden 2tl)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?