geçen sene doğum yaptım baya kilolar kaldı giyemiycem yani kalabalık etmesin evde kıyafetler de solma yıpran ma falan yok 1,1,5 yaş erkek bebek kıyafetleriyle takas olabilirCanm neden bu kadar ucuza veriyorsun acaba :)
Canim arkadaş almazsa elbise hoşuma gitti alabilirim4 numaradaki elbisenin kumaşı, markası ve boyunu öğrenebilir miyim?
cnm gömlek assso M beden
ay bedenlerini sormadım..3 elbise ne kadar cnm ve ziraat hesabın var mı??
yurdışından hediye lefon yazılı markası 40 beden yazıyor kumaşı orta kalınlıkta penye değil yaklaşık 140cm4 numaradaki elbisenin kumaşı, markası ve boyunu öğrenebilir miyim?
20tl evet ziraat hesabı var3 elbise ne kadar cnm ve ziraat hesabın var mı??
beden ve boylarınıda yazarmısın cnm?20tl evet ziraat hesabı var
siyah elbise 40 beden yazılı,collezine fırfırlı kısa elbise m beden,gri olan L beden20tl evet ziraat hesabı var
ben 36 38 bedenim ya tüh..daha ürün ekleyecek misin cnm?seni takip edicemsiyah elbise 40 beden yazılı,collezine fırfırlı kısa elbise m beden,gri olan L beden
siyah uzun elbise 140cm omuzdan ,gri elbise 95,100cm ,collezine fırfırlı elbise 85cmbeden ve boylarınıda yazarmısın cnm?
bedenleri tutturamadık amayiğenlerime olur..en son ne demştin bu 3ü için fiyat??en sonunu söyle amasiyah uzun elbise 140cm omuzdan ,gri elbise 95,100cm ,collezine fırfırlı elbise 85cm
cnm kalıpları çok geniş değil şimdilik bu kadar daha sonra yükleyebilirim 12,18 ay bebek kıyafetleriyle takas olursiyah uzun elbise 140cm omuzdan ,gri elbise 95,100cm ,collezine fırfırlı elbise 85cm
15 yapalımbedenleri tutturamadık amayiğenlerime olur..en son ne demştin bu 3ü için fiyat??en sonunu söyle ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?