- 28 Kasım 2010
- 41.530
- 137.412
Merhaba arkadaslar
Elden ciksin diye satiyorum,dolapta yere ihtiyacim var cunku :)
1-)Berska siyah ince gomlek m beden az kullanildi herhangi bir sorunu yok 10tl
2-)Dilvin marka ten rengi sifon bluz, birkac defa giyildi ,s bedene uygun, 5 tl
3-)Esprit marka genis kalipli esofman ustu,m-l bedene uygun hic kullanilmadi 10 tl
4-)Koton marka yesil renk etek, 36 bedene uyumlu, bir defa giyildi 5 tl
5-)Koton marka deri gorunumlu pileli etek, bir defa kullanildi 40 bedene uyumlu, 5 tl
6-)Levis marka kot gomlek,xs-s bedenlere uyumlu ,az kullanilmis 25tl
7-)Modagram marka siyah salopet etek, bir defa kullanildi, L bedene uyumlu, 15tl
Tozlu marka lacivert bel hizasinda bolero,kollari tuldur,hic kullanilmadi, 5 tl
9-)Kullanilmamis lohusa pijamasi,s beden ancak m bedene kadar uyumlu, pijamanin alti duz beyazdir. İsteyene ayrintili foto gonderebilirim. İslemeleri bol ve agir duruyor. 80 tl
10-)Tchibo marka haki yesili trenckot ,36-38 beden hic kullanilmadi, kapsonu takilip cikarilabiliyor 25tl
11-)Kotondan alinma full siyah payetli mini gece elbisesi. Ben uzerinde tadilat yaptirdim ama hamilelik donemime denk geldiginden giyememistim, sifir duruyor bu nedenle,42 bedene uyumlu uzerinde xl yaziyor. 15 lira
12-)İroni marka kirik beyaz sifon gomlek ,m beden, yikanma sirasinda dusen taslari var ama belli olmuyor, 5 tl
13-)Mango marka celik orgu triko astarli kalem elbise, hic kullanilmadi, 5 tl
Elden ciksin diye satiyorum,dolapta yere ihtiyacim var cunku :)
1-)Berska siyah ince gomlek m beden az kullanildi herhangi bir sorunu yok 10tl
2-)Dilvin marka ten rengi sifon bluz, birkac defa giyildi ,s bedene uygun, 5 tl
3-)Esprit marka genis kalipli esofman ustu,m-l bedene uygun hic kullanilmadi 10 tl
4-)Koton marka yesil renk etek, 36 bedene uyumlu, bir defa giyildi 5 tl
5-)Koton marka deri gorunumlu pileli etek, bir defa kullanildi 40 bedene uyumlu, 5 tl
6-)Levis marka kot gomlek,xs-s bedenlere uyumlu ,az kullanilmis 25tl
7-)Modagram marka siyah salopet etek, bir defa kullanildi, L bedene uyumlu, 15tl
Tozlu marka lacivert bel hizasinda bolero,kollari tuldur,hic kullanilmadi, 5 tl
9-)Kullanilmamis lohusa pijamasi,s beden ancak m bedene kadar uyumlu, pijamanin alti duz beyazdir. İsteyene ayrintili foto gonderebilirim. İslemeleri bol ve agir duruyor. 80 tl
10-)Tchibo marka haki yesili trenckot ,36-38 beden hic kullanilmadi, kapsonu takilip cikarilabiliyor 25tl
11-)Kotondan alinma full siyah payetli mini gece elbisesi. Ben uzerinde tadilat yaptirdim ama hamilelik donemime denk geldiginden giyememistim, sifir duruyor bu nedenle,42 bedene uyumlu uzerinde xl yaziyor. 15 lira
12-)İroni marka kirik beyaz sifon gomlek ,m beden, yikanma sirasinda dusen taslari var ama belli olmuyor, 5 tl
13-)Mango marka celik orgu triko astarli kalem elbise, hic kullanilmadi, 5 tl
Son düzenleme: