• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kıyafetler 1 ve 2 tl,Kanz mont- ayakkabılar vs..

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9
318
Küçülen kıyafetlerimizi veriyoruz,işlerimin yoğunluğundan dolayı toplu alım tercihim,Tüm ürünler 100 tl civarı tutuyor.Paketin içinde pantalonlar,altlar,üstler,hırkalar,yelekler,badiler vs..Ayrıca bir Kanz mont,2 takım ayakkabı olacak.Mont 20 ayakkabılar 10 ar tl.Kızı olanlar için parça başı 1 ve 2 tl.Almayı düşünenler varsa özelden msj atabilirler.Fotoğrafları mail olarak atacağım.

Birkaç parça 6 ay ve üzeri kıyafetimizde var.Şöyle diyelim 6 ay ve 2 yaş arası kıyafete ihtiyacı olan arkadaşlar düşünebilirler.Parça başı en fazla 2 tl :)

Son düzenleme:
Yok canım kız kıyafetleri.Şimdi fotoğraflarını çektim.Hepsi 50 parça civarıymış.Sadece pantalonlar(3 adet) ve Hırkalar(5 adet-4 tanesi penye 1 tanesi triko)ve 2 tane elbise onlar 2şer lira diğer badi tşört ve altlar 1 tl.İsteyenlere mail atıyorum.

Mail adresini atan arkadaşlarım çıkmak zorundayım akşam 8.30 9 gibi maillerinizi atacağım...

Maillerinizi yolladım arkadaşlar.Dediğim gibi toplu alım tercihim almayı düşünen olursa bir bavul eşyayı 100liraya vereceğim.Tabi kargoyu mümkün olduğunca sıkıştırmaya çalışırım.Bavulla göndermem:)Tekrar tekrar kargoyla uğraşmak istemiyorum.Beğenen ilk arkadaşa çarşamba günü gönderebilirim.

Gönderilecekler:
1 ade kanz mont
2 adet ayakkabı
3 adet pantalon
5 adet hırka
5 adet yelek
2 adet elbise
2 etek 1 şort
5 adet çıtçıtlı badi(uzun kol)
7 adet çıtçıtlı kısa kol(2 kolsuz)
4 adet uzun kol badi
6 adet penye alt biri polar
5 adet kısa kol tşört
1 adet penye kısa kol takım
3 adet kilotlu çorap
1 adet kadife tulum ve atkı
1 adet banyo havlusu ve ilave olarak birkaç parça daha ekleyeceğim.

Toptan elimden çıksın diye fiyatları böyle yaptım.Kıyafetlerin çoğu markalıdır.Yırtık sökük leke vs. asla yok.Amacım hepsini elimden çıkarmak.

Son düzenleme:
Back