Nişan kiyafetim ve takilacaklar konusunda yardim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

kkevser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
66
0
46
Ordu
meraba kızlar erkek arkadasımın annesı ıkı kız kadesı ve babannesı dun bıze geldıler oturmaya daha once annesı ıle annnem tanısmıstı dun geldıklerınde soz ısı konusuldu ve karar verıldı cuma gunu babalar tanısak aıleler yenıden gorusecek inş bir aksılık oolmassa tanısmas sırasında ıstmede olabılır henuz tam tarıh bellı degıl geldıklerınde konusulacak ama sanırım tanısmadan 1 yada 2 hafta sonra evde aile arasında nısan yapılacak ve ben nısanda ne gıymleıyım bılmıyorum....yardım lutfennn boyle uzun abıye tarzı cok gosterıslı olmyan bır elbıse gıysem nasıl olur saclarımıdsa salık masa yaptırsam sımıdlık bole dusunudm sz ne dersıznı..._??bırde nısan da yuzuklerımız ve saat takılacak karsılıklı boyle dusnuyoruz baska bırsey takılır mı....

meraba kızlar erkek arkadasımın annesı ıkı kız kadesı ve babannesı dun bıze geldıler oturmaya daha once annesı ıle annnem tanısmıstı dun geldıklerınde soz ısı konusuldu ve karar verıldı cuma gunu babalar tanısak aıleler yenıden gorusecek inş bir aksılık oolmassa tanısmas sırasında ıstmede olabılır henuz tam tarıh bellı degıl geldıklerınde konusulacak ama sanırım tanısmadan 1 yada 2 hafta sonra evde aile arasında nısan yapılacak ve ben nısanda ne gıymleıyım bılmıyorum....yardım lutfennn boyle uzun abıye tarzı cok gosterıslı olmyan bır elbıse gıysem nasıl olur saclarımıdsa salık masa yaptırsam sımıdlık bole dusunudm sz ne dersıznı..._??bırde nısan da yuzuklerımız ve saat takılacak karsılıklı boyle dusnuyoruz baska bırsey takılır mı....

evdede yapılacak olsa nişan sonuçta abiye giyebilirsiniz saçınızıda çok abartı olmayacak bir şekilde yaptırabilirsiniz bence,takıya gelincede artık aileler anlaşmalı bence bu konuda belki erkek tarafı size bilezik falanda takmak ister,herkesin düşüncesi farklı bu konuda,şimdiden mutluluklar dilerim size :)

Bence de tabiki abiye giyebilirsin illa kabarık abartılı bir model olmasına gerek yok. Hem fotoğraf falan da çekildiğinden özenli olmak lazım.
Benim nişanım evimizin bahçesinde oldu albümümde fotolar var bakabilirsin. Hem de kuyruklu bir abiye giydiç çok da iyi oldu:64:
Takılar konusunda da tamamen size bağlı sakın bu konuda canını sıkma takmalasalar bile ki illa takar erkek tarafı. Önemli olan nişanlının sana olan tavrı.:34:

Benim nişanım da evde oldu abartısız uzun elbise giydim bazı yerlerde okudum evde uzun giyilmez diye annemlere söyledim ama kayınvalidem evde de olsa nişan nişandır nasıl istersen öyle giy dedi.Sonuç olarak nişan senin nişanın ne giymek istiyorsan bu özel günde onu giymelisin.

Back