Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende abiye giyinmek isteyenlerdendim mayıs 15 nişanım olacak benim salonda olacak ama fikrimden vazgeçtim çünkü düşünsene salonda yapıyorsun ve herkes senin gibi abiye giyinecek bence senin onlardan farkının olması lazım çok kabarık tuvaletlikmidir nedir onlardan yaptırmıyorum ama dümdüz bir abiyede almıyorum ikisi arası biraz kabarık bir nişanlık diktiriyorum kiraladım daha doğrusu moda evinden yani gelinlik modeli nişanlıklara bile karşı ben bunu yaptırıyosam düşün yani canım hak verirsin....
mutluluklar canim
Dogru söylüyorsun ama bence konuklarinda bu konuda duyarli olup ona göre giyinmeleri gerekiyor akraba da olsa.. cünkü onlar konuk siz ise nisansahibi insanlarsiniz Sizin Özel gününüz nasil gelinin tek olmasi gerektigi gibi beyaz abiye hos kacmiyorsa bu konuda o kadar hassas diye düsünüyorum..
Sağolasın canım bende aynen öyle düşünüyorum ama emin ol bizim dışımızda kimse öyle düşünmüyor yani herkesin beğendiği modelleri anlatıyolar işte o an bir farkımın olmadığını düşünüyorum,pek çok elbise denedim bakırköy,fatih,nişantaşı ama yok hep abiyeler aynı biraz farklı olanlarda az bişey basen altı kabarık olanlar hoşuma gitti öyle bişey yaptırıyorum ama yinede çoook kabarık tuvaletleri kimse bana giydiremez lmaz: