• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kıyafet

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
arkadaşlar nişanım salonda olcak ancak kıyafet konusunda kararsız kaldım sizce normal abiye elbise mi giyeyim yoksa bu tuvalet dedikleri kabarıklardan mı giyeyim fikirlerinizi yazarsanız sevinirim çok kararsız kaldım

canım bence önce bi model araştırması yap kendini sınırlama illa kabarık giyicem yada abiye giyicem diye.
abiye bana göre daha şık duruyor, herkesin de fikri farklıdır.

cnm benimde dışarda oldu nişanım ben abiye giydim . bence kabarık modeller hoş olmuyor çok şık bir abiye giyebilirsin. ama önce bikaç yerde dene belki aklında olmayan birşeyde beğenebilirsin

ben sahsen kabarik nisanliklari begenmiyorum renkli gelinlik gibi geliyor bana..
kendini nasil görmek istedigine bagli canim
Egerki abiye ye karar verip model bakmaya baslarsan Salondada olucagina göre kuyruklu yogun tasli farkli kesim ile sana özel olsun..

Canım bende abiye giyinmek isteyenlerdendim mayıs 15 nişanım olacak benim salonda olacak ama fikrimden vazgeçtim çünkü düşünsene salonda yapıyorsun ve herkes senin gibi abiye giyinecek bence senin onlardan farkının olması lazım çok kabarık tuvaletlikmidir nedir onlardan yaptırmıyorum ama dümdüz bir abiyede almıyorum ikisi arası biraz kabarık bir nişanlık diktiriyorum kiraladım daha doğrusu moda evinden yani gelinlik modeli nişanlıklara bile karşı ben bunu yaptırıyosam düşün yani canım hak verirsin....

Canım bende abiye giyinmek isteyenlerdendim mayıs 15 nişanım olacak benim salonda olacak ama fikrimden vazgeçtim çünkü düşünsene salonda yapıyorsun ve herkes senin gibi abiye giyinecek bence senin onlardan farkının olması lazım çok kabarık tuvaletlikmidir nedir onlardan yaptırmıyorum ama dümdüz bir abiyede almıyorum ikisi arası biraz kabarık bir nişanlık diktiriyorum kiraladım daha doğrusu moda evinden yani gelinlik modeli nişanlıklara bile karşı ben bunu yaptırıyosam düşün yani canım hak verirsin....

mutluluklar canim
Dogru söylüyorsun ama bence konuklarinda bu konuda duyarli olup ona göre giyinmeleri gerekiyor akraba da olsa.. cünkü onlar konuk siz ise nisansahibi insanlarsiniz Sizin Özel gününüz nasil gelinin tek olmasi gerektigi gibi beyaz abiye hos kacmiyorsa bu konuda o kadar hassas diye düsünüyorum..

mutluluklar canim
Dogru söylüyorsun ama bence konuklarinda bu konuda duyarli olup ona göre giyinmeleri gerekiyor akraba da olsa.. cünkü onlar konuk siz ise nisansahibi insanlarsiniz Sizin Özel gününüz nasil gelinin tek olmasi gerektigi gibi beyaz abiye hos kacmiyorsa bu konuda o kadar hassas diye düsünüyorum..

Sağolasın canım bende aynen öyle düşünüyorum ama emin ol bizim dışımızda kimse öyle düşünmüyor yani herkesin beğendiği modelleri anlatıyolar işte o an bir farkımın olmadığını düşünüyorum,pek çok elbise denedim bakırköy,fatih,nişantaşı ama yok hep abiyeler aynı biraz farklı olanlarda az bişey basen altı kabarık olanlar hoşuma gitti öyle bişey yaptırıyorum ama yinede çoook kabarık tuvaletleri kimse bana giydiremez :olmaz:

şimdi tekrar baktım gelinlik21.com sitesinde çok güzel abiyeler var valla söz nişan bir şey olsa çok isterdim giymeyi:))

Bu siteden ben anlamadım yani nerede satış yapıyorlar

Modaevimiz diyor ama neredeler yazmıyor CADIARZUCADIARZU

Sağolasın canım bende aynen öyle düşünüyorum ama emin ol bizim dışımızda kimse öyle düşünmüyor yani herkesin beğendiği modelleri anlatıyolar işte o an bir farkımın olmadığını düşünüyorum,pek çok elbise denedim bakırköy,fatih,nişantaşı ama yok hep abiyeler aynı biraz farklı olanlarda az bişey basen altı kabarık olanlar hoşuma gitti öyle bişey yaptırıyorum ama yinede çoook kabarık tuvaletleri kimse bana giydiremez :olmaz:

insallah gönlüne göre olur hersey canim..inanirim cünkü bende cok zorluk cektim nisan elbsemi secerken hep ayni belirli modeller..anca güvendigin sözün gecicegi iyi bir modaevine yaptirman gerekir o da biraz sans isi iste..

canım benim de 3 gün sonra nişanım olcak kısmetse ben abiye bir elbise beğendim çok da hoşuma gitti tarlatan fln da istemedim ama orda çalışan bayan yarım tarlatan deneyelim eminim beğeneceksin dedi ne çok kabarık duruyor ne de dümdüz bence sen de denemelisin farkın olsun birazzz

arkadaşlar kabarıklar tuvaletler ordaki fiyatlar nasıl ama burda oldukça pahalı kiralamak için 400 satın alırsan 700 dediler onun için tuvalleten vazgeçtim bir gece için 400 çok geldi hem ben benim olsun istiyorum 700 de karşı tarafa çok gelirdi abiye aldım inş fotağrafını eklerim yorumlar için teşekkürler

Canım burada 1300 TL den baslıyor.Ben koca kabarık nişan tuvaletlerini sevmiyorum şahsen.Ama abiye de çok basit geliyor...O nedenle ikisinin ortası bişey diktiriyorum moda evine cok da begendim.Fiyat 1200 TL

Back