Kıyafet

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
Dert değil ama daha çok cevap almak için kısa süreli buraya açıyorum konumu. 28 Mart'ta nişanlımın kuzeninin düğünü var. Evde Nisan yaptık, onun akrabalarıyla tanışma imkanım çok olmadı iller de farklı olunca.
Düğün için babam müsade etti gideceğim. Elbisemi de aldım. Ama biraz terzilik işi var. Ancak annem hiç begenmedi sebebini belirmeden sadece beğenmedim diyor. En yakın arkadasim daha sade mat renkler tercih etmelisin dedi. Son olarak tatile gelen kardesimde bu ne biçim elbise diyince terziye verip vermeme konusunda kararsız kaldım. Yorumlara göre yarın ya terziye ya iadeye göndereceğim. Şimdiden teşekkürler :)
IMG_20200114_213137.webp
IMG_20200114_213120.jpg
IMG_20200114_213057.jpg

Bu elbise için daha mat renkler tercih edin mi dediler? Gayet mat bunun rengi zaten. Tercih meselesi bu iş ama hani bu elbise gayet güZel durmuş. Dedikleri kadar elestirilecek bir elbise değil

Bence gayet güzel yanı nesi varmış ki, sizde mi böyle durmadı acaba sizde duruşunu mi begenmediler , bazı elbiselere her vücuda
uygun olmuyor

Ben de beğenmedim aileniz haklı. Yeni nişanlı bir kız değilde 40 yaşlarında birisi gibi olursunuz bunu giyerseniz. Biraz olgun bir tercih. İade edip daha yaşınıza uygun bir elbise alabilirsiniz ☺️

bence gayet sade bir elbise belki sizin teninize vucut tipinize mi uymadı bilemedim

Bu elbise çok sık olabilir taki ve şal ile bence güzel ama daha sık elbiselerde var eminim

Back
X