kıyafet ve kitap yardımı yapmak istiyorum

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.150
333
kıyafet ile ilgili bazı konular neden kilitlenmiş anlamadım, kıyafet yardımı yapmak kural ihlali mi acaba? pek fazla bilgi edinemedim ama yinede konuyu açmaya karar verdim. umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.

elimde 17-25 yaş arasının giyebileceği yazlık/kışlık neredeyse hiç kullanılmamış kıyafetler var. ayrıca yine hiç kullanılmamış 2 adet ygs kitabı mevcut. çevremde aradım fakat kimseyi bulamadım benimde aklıma burası geldi. eğer ihtiyacı olan varsa seve seve gönderebilirim.

yer: istanbul

Bireysel yardim vermek ve istemek yasak bu yuzden kapatiliyor.
Kitap yardimlariyla ilgili konular serbest.

Bu konuda bizde yardım istiyorduk varsa elinizde adres versek göbderir misiniz ????

Bu konuda bizde yardım istiyorduk varsa elinizde adres versek göbderir misiniz ????

Karşılıklı yardımlaşma güzel birşey neden yasaklanıyorki kişinin kendisinin ihtiyacı olmasa bile yardıma muhtaç tanıdığı birileri vardır onlar için iletişime geçmek ister güzel birsey aslında ama bi yandan da iyiniyetlerin suistimali söz konusu oluyo yardımlar hakedenlere değil de gereksiz yerler ve farklı amaçlara gidebiliyor..

E="missreverdi, post: 42912669, member: 685634"]kıyafet ile ilgili bazı konular neden kilitlenmiş anlamadım, kıyafet yardımı yapmak kural ihlali mi acaba? pek fazla bilgi edinemedim ama yinede konuyu açmaya karar verdim. umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur.

elimde 17-25 yaş arasının giyebileceği yazlık/kışlık neredeyse hiç kullanılmamış kıyafetler var. ayrıca yine hiç kullanılmamış 2 adet ygs kitabı mevcut. çevremde aradım fakat kimseyi bulamadım benimde aklıma burası geldi. eğer ihtiyacı olan varsa seve seve gönderebilirim.

yer: istanbul[/QUOTE]
Boyle

Bu yardımın bana ulaşmasını isterim gercekten çok ihtiyacı olan bir tanidik aile var resimde gonderirim yardım ulaştiginda çok iyi olur bence boyle bir konu açtiginiz icin çok tskler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…