• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıyafet takıntım beni yiyip bitiriyo..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
merhaba kızlar

ben 20 yaşındayım.benim sorunum giyim kuşam.
şöyle kii ben o gün güzel giyinmişsem, çevremden güzel iltifatlar almışsam günüm çok güzel geçiyo kendimi çok iyi hissediyorum.
ama ya tersiyse yani renkleri tam uyduramadıysam, yakıştıramadıysam, güzel bi kombin yapamadıysam kendime o günümü zehir ediyorum. insanlarla konuşmak bile gelmiyo içimden.o gün giydiklerimi kendime yakıştıramadıysam okula gitmiyorum mesela.

bi de yanımdaki insanlar benden güzel giyinmişlerse, hele benim yanımda biri onlara iltifat etse hemen yüzüm düşüyo, moralim yerle bir oluyo. en yakın arkadaşlarım da sağolsunlar sürekli marka ve güzel şeyler giyerler. onların yanında kendimi çoğunlukla kötü hissediyorum.çünkü benim babam tek maaşla 2 çocuğunu üniversite okutuyo ve bizim giyim kuşama ayıracak o kadar bütçemiz yok.

insanların her şeyden çok üzerimdekilere önem verdiğini düşünüyorum. ben güzel giyinince çevremdeki insanların bakışı, yaklaşımı bile değişiyo ya da bana öyle geliyo bilmiyorum.

insanlar tarafından sürekli güzel bulunan bi kızım. insanların beni ilk gördüklerinde tepkileri ne kadar güzelsin alımlısın vb. oluyo.
ve ben sanki kötü giyinince insanların ilgisini kaybetcekmişim gibi geliyo. çok saçma ama durum bu.

es kaza bir iki gün aralıklarla aynı kıyafeti giymek zorunda kalsam yerimden bile kalkasım gelmiyo o günüm berbat geçiyor.
kızlar şimdi diyeceksiniz iç güzellik daha önemli, kıyafet nedir iki parça çul ,dünyada neler oluyo o kadar aç insan var falan diye ama bunları inanın ben de biliyorum. ve sürekli kendime bu düşünceyi telkin ediyorum ama inanın şu hastalıklı düşüncelerimden kurtulamıyorum.günlerim ne giysem, ne taksam ,ne sürsemle geçiyo napıcam ben böyle yaa:14:

bana ne önerirsiniz düşüncelerimi ne yönde değiştirmeliyim ??

Bak canım ben de üniversete de okuyorum. Benim bulunduğum yerde de herkes marka giyer. Markaları bile seçerler. Hatta erkek arkadaşım bile marka giyiyor ve ben hiç takmıyorum bu konuyu. Ne marka giydiğin değil ne olduğun önemli. Yani şunu demek istiyorum eğer giydiğin sana yakışıyorsa ve o gün dikkat çektiysen insanlar sana iltifat ediyorsa sen marka olmadan da bunu başarabileceğini gösterdin demektir. Marka gerçekten hiç önemli değil. Birisi sana ''sen ne güzel giyinmişsin bugün'' diyorsa zaten güzel giyiniyorsundur diğer günlerde de ama bugün bi ayrı güzelsin demek istemişlerdir. Zaten her gün iltifat duyma yani sonra havalara uçarsın bak :D Bunu diyen karşı cinsse senin yanlış anlamandan korkuyor olabilirler. Ya da belki hoşlanıyordur ama deme cesareti bulamıyordur. Marka emin ol ki hiç bir şey değil.

Bak millet marka olan giysiye verdikleri parayla sen bir sürü sey alırsın. Ben bunu kendimden biliyorum. Uygun fiyatlı ve kaliteli alışveriş yapamaya bayılıyorum. Giydiğin kıyafet marka değil sen marka ol. Bunu hiç aklından çıkarma ve aldırma bu konuya lütfen :)

Bayanlar giyinmeye bayılır o yuzen hepimizin kıyafetleri fazladır benım dolabım tasıyor ama bu sanal alemde o kadar çok kıyafet varkkshinei instagrama bır gırıyorsunuz çeşit cesıt tasarım ürünler , gecen blacshineshop dan çok guzel tasarım kıyafetleri var degişik modeller bır bakınnn:))))

Ye kürküm ye !diye Boşuna dememişler.. takıntılı olmakta haklısn canım.. Ben de çok önem veririm giyim kuşama ..

Bende çok Önem veririm genelde ruh haline göre giyinsemde renk uyumu vs Önem veririm

merhaba kızlar

ben 20 yaşındayım.benim sorunum giyim kuşam.
şöyle kii ben o gün güzel giyinmişsem, çevremden güzel iltifatlar almışsam günüm çok güzel geçiyo kendimi çok iyi hissediyorum.
ama ya tersiyse yani renkleri tam uyduramadıysam, yakıştıramadıysam, güzel bi kombin yapamadıysam kendime o günümü zehir ediyorum. insanlarla konuşmak bile gelmiyo içimden.o gün giydiklerimi kendime yakıştıramadıysam okula gitmiyorum mesela.

bi de yanımdaki insanlar benden güzel giyinmişlerse, hele benim yanımda biri onlara iltifat etse hemen yüzüm düşüyo, moralim yerle bir oluyo. en yakın arkadaşlarım da sağolsunlar sürekli marka ve güzel şeyler giyerler. onların yanında kendimi çoğunlukla kötü hissediyorum.çünkü benim babam tek maaşla 2 çocuğunu üniversite okutuyo ve bizim giyim kuşama ayıracak o kadar bütçemiz yok.

insanların her şeyden çok üzerimdekilere önem verdiğini düşünüyorum. ben güzel giyinince çevremdeki insanların bakışı, yaklaşımı bile değişiyo ya da bana öyle geliyo bilmiyorum.

insanlar tarafından sürekli güzel bulunan bi kızım. insanların beni ilk gördüklerinde tepkileri ne kadar güzelsin alımlısın vb. oluyo.
ve ben sanki kötü giyinince insanların ilgisini kaybetcekmişim gibi geliyo. çok saçma ama durum bu.

es kaza bir iki gün aralıklarla aynı kıyafeti giymek zorunda kalsam yerimden bile kalkasım gelmiyo o günüm berbat geçiyor.
kızlar şimdi diyeceksiniz iç güzellik daha önemli, kıyafet nedir iki parça çul ,dünyada neler oluyo o kadar aç insan var falan diye ama bunları inanın ben de biliyorum. ve sürekli kendime bu düşünceyi telkin ediyorum ama inanın şu hastalıklı düşüncelerimden kurtulamıyorum.günlerim ne giysem, ne taksam ,ne sürsemle geçiyo napıcam ben böyle yaa:KK14:

bana ne önerirsiniz düşüncelerimi ne yönde değiştirmeliyim ??
Kendine meşgul olacağın başka alanlar seç bence, hemde en acilinden...:KK22::KK22:

Back