kıyafet secerken

elf.elf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
225
0
slm arkadaşlar
kıyafetlerinizi alırken renk ve model olarak nelere dıkkat edıyorsunuz..mesela bır bluz,tşört alırken altına gıyecegınız pantolona göremi renk veya model secıyorsunuz..yoksa sırf begendım dıye mı alıyorsunuz..
ben aldıgım kıyafetlerı hiç begenmıyorum hele bu günlerde hepsını yakmak gelıyor içimden.dolabı karıstırıyorum o kadar boş şeylere para yatırmışım ki..yazlıkları da kaldırmış bütün magazalar...ben bugday tenlıyım hangı renklerı almalıyım sizce..

geçen gün pembe bi ayakkabı aldım. bildiğin çingene pembesi. bu rugan siyah- gri platform topuklu ayakkabılar varya aynı onlardan işte. ama bu rugan değil kurdela sarılı üstü ince ince döşemişler neyse. şimdi dışarı çıktığımda üzerine göre bluz bakıyorum mesela. henüz hiç giyemedim. çok beğendiğim için aldım. yeşil bide çanta aldım şimdi altına converse alıcam. çok beğendiğim bişeyi uygun kıyafetim yoksada alırım yani. zaten başka türlü dön dolaş aynı şeyi giyersin. he bide şişman olduğumdan enine çizgili bluz,tişört almam.

pembe görünce dayanamıyorum ben

sırf o an beğendiğim için alıyorum sonra pişman oluyorum
:sinifsinif:

genelde begendigim bisey gorursem buna uygun giyecegim bsy var mi diye dusunurum ama gercekten cok begendiysem aklimda kalmasin diye dusunmeden aliyorum:KK70:

zaman zaman bu durum bana da oluyor. gardolap krizim geldi yine derim o zamanlarda. ve atarım ya da veririm bi kaç parça şeyimi.
bence dolapta duracağına işine yarayacak biri kullanmalı diy düşünürüm. dolapda boşuna yer işgal etmesin.
ben alışveriş yapmak için dışarı çıkmam. karşıma bişey çıkarsa alırım. mesela geçen gün floda geziyordum. bir tane dolgu topuk sandalet tam da 38 numara. polaris marka. ucuzdu. sanırım yüzde 50. aldım. seneye yaza giyerim diye. yada askılı bi elbise aldım geçen gün 77den 25e düşmüştü. ben indirimden alışveiş yapmayı seviyorum dha çok. ihtiyacım olmasa da alıyorum. ama hep kullanabileceğim , bi gün işime yarabilecek şeylere para vermeye çalışırım. klasik parçalar olur bunlar da genelde. ama bazen pişman olduklarım da oluyor. işte o zaman kendime çok kzıyorum. neden düşünemedim diye.onları gördükçe kendime daha çok kızdığımdan başkalarına veriyorum.gözüm görmesin diye.bana temizliğe gelen bayanla bedenimiz aynı. genelde ona veririm.

X