kıyafet rengini değiştirme

SARILARIN FILIZ

umudum var :)))))))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
17.191
3.603
41
benım soluk sarı renginde bir gömleğim var onu sıyah ya da bembeyaz yapmak ıstıyorum. ne yapmam lazım acaba ?

canım bembeyaz yapmak biraz problem ama, aktarlardan bulabilirsin, (pakette olanlardan) kumaş boyası, mesela siyah alırsan büyük bir tencerede tuzlu suda kaynatıyorsun , sonuç mükemmel. istersen iki kez boya, istediğin gibi olmazsa. ben çok boyadım, çok güzel oldu. yıkarken birkaç kez tek yada elde yıka, boyası diğer kıyafetlere zarar vermesin diye. hadi bakalım kolay gelsin....

tskler. Dun aynen yaptım. Kırtasıyeden aldım paket ıcınde olanlardan. Rengı kalıcı yapan bır de sıvı bır sey aldım yanından. Bır kez yaptım soluk kot rengı gıbı olmus. Dantel kısımları ıyıce sıyah olmus. Kumas kısmı sıyah olmadıgı ıcın bugun bır kez daha boyacagım.

Cevabın ıcın cok tsk ederım dıkkate alıp da cevap veren tek sen olmussun :)))))))

rica ederiim canım, istediğin gibi olmuştur umarım.. bu arada kilo çizelgen dikkatimi çekti, bende senden 10 kilo fazlayım, ah şu kilolar ya , vallahi çok üzülüyorum ama başaramıyoruum.. sevgiler canım...

rica ederiim canım, istediğin gibi olmuştur umarım.. bu arada kilo çizelgen dikkatimi çekti, bende senden 10 kilo fazlayım, ah şu kilolar ya , vallahi çok üzülüyorum ama başaramıyoruum.. sevgiler canım...

seren kusura bakma yenı gordum msjını. yardımcı olmaya hazırım sana destekcı olurum seve seve

bu konuda uzmanım diyebilrim.
cok denedim. tuhafiyelerde iki tlye boya satılıyor onunla tencerede boya. lacivert gibi koyu renkleri siyah yapmaya boşa uğraşma olmuyor.

benım abıye saten kıyafetım var ve rengını degiştirmek istıyorum rengini degistirmek mümkünmu acaba hiç denemedim yavru agzı abiyemın rengi deneyen varmı acabaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…