Kıyafet, ayakkabı, çanta.../satılmıştır..

lcw mont 10 tl olan kuru kafa ve beyaz olan istiyorum yukarda önü kalpli beyaz trikoda var aslında oda gzl ama S bana dar gelebilir bunlar yani canım

beyaz dediğin özelden sorduğun yakası dantel olan onu mu diyorsun? ayrıca önü kalpli olan S yazıyor ama ben M giyerken oluyordu bana, yani çok dar değil.

yani aşağıdakiler:

evet cnm benden begendiğin bişiler varmı takas edelim ben L giyiyorum yani böle yapışan şeleri cok sevmiorm cnm ondan hangisiyse o dediğin o kalsn digerleri için ama takas istersen onuda alırım ablama yarar o giyer

evet cnm benden begendiğin bişiler varmı takas edelim ben L giyiyorum yani böle yapışan şeleri cok sevmiorm cnm ondan hangisiyse o dediğin o kalsn digerleri için ama takas istersen onuda alırım ablama yarar o giyer

canım takas dersen makyaj sandığı olabilir 15 tl yazmışsın. başka birşeye şimdilik ihtiyacım yok ayrıca nakte ihtiyacım var..
canım madem yapışan şeyleri sevmiyorsun o dantelli olanı da beğenmezsin, o da üste yapışıyor çünkü.. salaş olanları senin için aşağıya ekliyorum:

Son düzenleme:

tamam cnm sen bana clz ve kuru kafalıyı yollarsn bende sana makyaj sandıgımı yollarm fite fit oluruz adresimi yazacagım sende yazarsn çok öptüm bol satışlar diliyorum

tamam cnm sen bana clz ve kuru kafalıyı yollarsn bende sana makyaj sandıgımı yollarm fite fit oluruz adresimi yazacagım sende yazarsn çok öptüm bol satışlar diliyorum

tamamdır...............

bu da kalın kışlık tayt. aynısından koyu kahve de var..

canım hepsi 42 beden.
1. foto: açık gri çizme paçadır. 12 tl. sıfır ürün. 42-N
2. foto: haki renk çizme paçadır. 12 tl. sıfır ürün. 42-U
3. foto: gece mavisi dar paçadır. 10 tl. giyildi. tertemizdir. 42-K
4. foto: siyah renk beli lastikli ve çizme paça. 8 tl. çok giydim bunu. ama iyi durumdadır. 42-K
toplam 42 ediyor. 40 olur canım.

canım ya cokmuş fiyatı teşekkürler

canım ya cokmuş fiyatı teşekkürler

fiyatlarını fotolardan gördüysen eğer etiket fiyatları 29,90.
diğerleri de giyildiği için o fiyat. Daha aşağısı zaten olamaz. neticede taş gibi pantolonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…