lcw mont 10 tl olan kuru kafa ve beyaz olan istiyorum yukarda önü kalpli beyaz trikoda var aslında oda gzl ama S bana dar gelebilir bunlar yani canım
beyaz dediğin özelden sorduğun yakası dantel olan onu mu diyorsun? ayrıca önü kalpli olan S yazıyor ama ben M giyerken oluyordu bana, yani çok dar değil.
yani aşağıdakiler:
Eki Görüntüle 961499 Eki Görüntüle 961503 Eki Görüntüle 961509 Eki Görüntüle 961512
evet cnm benden begendiğin bişiler varmı takas edelim ben L giyiyorum yani böle yapışan şeleri cok sevmiorm cnm ondan hangisiyse o dediğin o kalsn digerleri için ama takas istersen onuda alırım ablama yarar o giyer
canım takas dersen makyaj sandığı olabilir 15 tl yazmışsın. başka birşeye şimdilik ihtiyacım yok ayrıca nakte ihtiyacım var..
canım madem yapışan şeyleri sevmiyorsun o dantelli olanı da beğenmezsin, o da üste yapışıyor çünkü.. salaş olanları senin için aşağıya ekliyorum:
tamam cnm sen bana clz ve kuru kafalıyı yollarsn bende sana makyaj sandıgımı yollarm fite fit oluruz adresimi yazacagım sende yazarsn çok öptüm bol satışlar diliyorum
merhabalar ben bu elbiseyi almak istiyorum
Eki Görüntüle 1030173
Eki Görüntüle 1030174
Eki Görüntüle 1030175
Eki Görüntüle 1030177 Eki Görüntüle 1030178
Eki Görüntüle 1030179 Eki Görüntüle 1030181
Eki Görüntüle 1030182 Eki Görüntüle 1030183
bu da kalın kışlık tayt. aynısından koyu kahve de var..
Eki Görüntüle 1030184
Beyaz olan hic kullanilmadi. Siyah kullanildi ama cok iyi durumdadir.
Siyah tayti 5-6 kez giymisimdir. Onun aynısı olan k.rengi ise hiç giyilmedi.
Beyaz olan hic kullanilmadi. Siyah kullanildi ama cok iyi durumdadir.
siyah tayt ne kadar pki
K.rengi tayt L bedendir.
Eki Görüntüle 1030425 Eki Görüntüle 1030426 Eki Görüntüle 1030427 Eki Görüntüle 1030428 ben buları begendim bunlar dar paça herhalde hepside 42 bedenmi bu sseçtiklerimin dışında dar paça olan varmı ama fotolardan tam bişey anlayamadım bazı pantolonların renkleri birbirine benziyor herhalde ayırt edemedim neys bu seçtiklerim en son naparsınız
canım hepsi 42 beden.
1. foto: açık gri çizme paçadır. 12 tl. sıfır ürün. 42-N
2. foto: haki renk çizme paçadır. 12 tl. sıfır ürün. 42-U
3. foto: gece mavisi dar paçadır. 10 tl. giyildi. tertemizdir. 42-K
4. foto: siyah renk beli lastikli ve çizme paça. 8 tl. çok giydim bunu. ama iyi durumdadır. 42-K
toplam 42 ediyor. 40 olur canım.
canım ya cokmuş fiyatı teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?