kiwi buhar makinası

elay huma

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
151
62
13
33
kullanıp memnun kalan var mı..varsa özellikle koltuk temizliğini nasıl yaptınız?

kullanıp memnun kalan var mı..varsa özellikle koltuk temizliğini nasıl yaptınız?
Kivi degil de karcher var bende. Valla kolay kolay koltuktan leke vs cikartmiyor. Koltuk temizliginde cok etkiki oldugunu dusunmuyorum. Ama mikoplari oldurup hijyen sagliyordur eminim.. Koltuk vs icin yikama makineleri oluyor onlardan dusunebilirsiniz belki.

Kivi degil de karcher var bende. Valla kolay kolay koltuktan leke vs cikartmiyor. Koltuk temizliginde cok etkiki oldugunu dusunmuyorum. Ama mikoplari oldurup hijyen sagliyordur eminim.. Koltuk vs icin yikama makineleri oluyor onlardan dusunebilirsiniz belki.
gereksiz olduğunu düşündüğüm nerede kullanacağımı kestiremediğim bir ürün,mutfak dolaplarında işe yaradı bir tek yağ indirme konusunda iyi

gereksiz olduğunu düşündüğüm nerede kullanacağımı kestiremediğim bir ürün,mutfak dolaplarında işe yaradı bir tek yağ indirme konusunda iyi
Ben cam silerken, mutfak dolabi silerken vs kullaniyorum. Kucuk yuvarlak fircasi ile cam kenarlari cok guzel temizleniyor. Acik konusmak gerekirse cok elzem bir urun degil.
Yalniz oyle bir seyde ise yaradi ki parasini haketti.. kedim rahatsizlanmisti, ne oldugunu anlayip teshis konulana kadar yatak odasinda bir koseye idrarini yapiyordu. Neyle silersem sileyim ( kac kutu kedi idrarina ozel enzim bile aldim) koku bir sure sonra geri geliyordu.. cunku parkeye islemisti.. En son buhar makinasiyla bir iki kere fircalayarak temizledim ve koku bitti. Sonra zaten seker hastasi oldugu ortaya cikti tedaviye basladik bi daha yapmadi sukur.

Back