• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kıvrik şekli koruyan günlük maskara

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

yudiyudi

Instagram: cizengec
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
52
10
288
Selam kızlar. Kirpiklerimi kiviracak ya da kiviricidan sonra sürdüğümde seklini uzun süre koruyacak, topaklanip noktacık noktacik gorunmeyecek bi rimel var midir?
Sadece boyasa (seffaf da olabilir), uzatmasa ve gurlestirmese daha iyi olur :) oyle olanlar biraz yapay geliyo bana.
Bir de hassas gözlere uygun kolay temizlenen birsey olursa tadından yenmez:> var mı gören bilen:110:

Loreal Million Lash kullanıyordum bir ara... o çok güzel... dene istersen. Ben şimdi onun yerine mybelline e döndüm. tombik siyah bişi kullanıyorum çok yoğun yapıyor ama topaklanıyor. Topaklanmasın dersen, million lash ı tavsiye ederim. ya da Loreal Manga

Selam kızlar. Kirpiklerimi kiviracak ya da kiviricidan sonra sürdüğümde seklini uzun süre koruyacak, topaklanip noktacık noktacik gorunmeyecek bi rimel var midir?
Sadece boyasa (seffaf da olabilir), uzatmasa ve gurlestirmese daha iyi olur :) oyle olanlar biraz yapay geliyo bana.
Bir de hassas gözlere uygun kolay temizlenen birsey olursa tadından yenmez:> var mı gören bilen:110:
Hassas bir göz yapısına sahipseniz clinique i kullanabilirsiniz. Gözlerinizi yormaz acıtmaz ve topaklanma yapmaz. Ve yapay bir duruşu yok uzatıcı etkisi çok kısıtlı olduğundan:) Clinique veya lorealın göz makyaj temizleyicisini kullanabilirsiniz.
Maybelline max factor birkaç saat sonra yanma etkisi yapabiliyor.

Teşekkürlerbu surecte istedigim gibi bi maskara buldum aslinda.maybelline lash sensationalin kahverengi olanını almıştım yurt dışından onu kullaniyorum.zor çıkması dışında çok memnun kaldim.hindistan cevizi yağıyla yavaş yavaş temizleyince
dökülme de olmadı. Seklini aksama kadar kıvrık tutuyo ağırlık hissi ve topaklanma da yok.clinique ı de deneyebilirim tabi bu bitince

Back