N nevertime Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2015 1.403 622 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi nevertime #1 arkadaşlar.. kirpiklerimin kıvrık durması için ne yapabilirim.doğal yöntem olarak birşey bilen var mı??
arkadaşlar.. kirpiklerimin kıvrık durması için ne yapabilirim.doğal yöntem olarak birşey bilen var mı??
Tasprenses Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim.. Kayıtlı Üye 2 Kasım 2014 830 381 20 Mayıs 2015 Konu Sahibi nevertime #2 kirpik kıvırıcıları var canım onlardan alabilirsin.. Benim kirpiklerim uzun ve kıvrık olduğundan daha önce hiç denemedim ama işe yarıyordur heralde..
kirpik kıvırıcıları var canım onlardan alabilirsin.. Benim kirpiklerim uzun ve kıvrık olduğundan daha önce hiç denemedim ama işe yarıyordur heralde..
N nevertime Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2015 1.403 622 25 Mayıs 2015 Konu Sahibi nevertime #3 Tasprenses .!.: kirpik kıvırıcıları var canım onlardan alabilirsin.. Benim kirpiklerim uzun ve kıvrık olduğundan daha önce hiç denemedim ama işe yarıyordur heralde.. Genişletmek için tıkla... ben onu kullanamıyorum ya beceremiyorum
Tasprenses .!.: kirpik kıvırıcıları var canım onlardan alabilirsin.. Benim kirpiklerim uzun ve kıvrık olduğundan daha önce hiç denemedim ama işe yarıyordur heralde.. Genişletmek için tıkla... ben onu kullanamıyorum ya beceremiyorum
KilicBaligi ✯✯✯ Albay ✯✯✯ Pro Üye 2 Eylül 2007 17.023 12.633 9 Ağustos 2015 Konu Sahibi nevertime #4 Elektrikli kirpik kıvırıcılar var. Gözü yakmayacak bir ısı veriyor, kirpiklere değdirip bir kaç saniye bekliyorsun, aletin oval şeklinden ötürü kirpikler kıvrılıyor. Eğer klasik kirpik kıvırıcıyı kullanamyıyorsan bunu dene derim.
Elektrikli kirpik kıvırıcılar var. Gözü yakmayacak bir ısı veriyor, kirpiklere değdirip bir kaç saniye bekliyorsun, aletin oval şeklinden ötürü kirpikler kıvrılıyor. Eğer klasik kirpik kıvırıcıyı kullanamyıyorsan bunu dene derim.