Saç Kesim Şekilleri Kıvırcıklar için Brezilya keratini...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

alize71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
6
0
36
Ankara
Benim saçlarım da dalgalı ve kıvırcık arası ama çok çok kabaran ve toka kıran cinsten.Fönsüzken açık kullanmak mümkün değil, sürekli toplamak veya örmek gerekiyor. Strait therapy ile ilgili yazılanları okuyunca hemen yaptırayım diye kuaförümü aradım (ki aynı zamanda çok samimi bir aile dostumuzdur ve bana defrize yapmayı yıllarca reddetmiştir). bana strait therapy yerine brezilya keratini yaptırmanın daha az zarar vereceğini söyledi. Ben P.tesi günü yaptırıyorum.İnşallaaah faydalı olur.İlgilenen ve çözüm arayan tüm kıvırcık kuzular için sonucu paylaşacağım. .

Bu da bir çeşit düzleştirme işlemi sevgili esralmina. Ama diğerleri kadar (schwarzkopf strait therapy veya defrize) saça zarar vermiyor.
Ben 3 hafta once ilk kez yaptırdım ama istediğim sonucu tam olarak alamadım. Geçen hafta bir kez daha yaptırdım ve bu sefer oldu. Ne elektriklenme, ne kabarma heepsi bitti.Üstelik saçlarımde en ufak bir yıpranma bile yok gayet canlı ,parlak ve yumuşak oldular . Tamamen pırasa gibi durmuyor ama elektrikli düzleştirici ile kabaca şekil verince bile aynı fönlü gibi oluyor. Hayatım inanılmaz kolaylaştı ve çok çok mutluyum. Tavsiye ederim. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…