• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kıvırcık yapamıyorum

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
kızlar ben saçımı hiç kıvırcık veya bukle felan yapamıyorum, maşayla yapınca spreyde sıkıyorum ama yine bozuluyo nasıl yapıyosunuz bazılarının çok güzel duruyo

Maşan iyi olmayabilir mi? Yeterince ısı yoksa tutmaz çünkü ya da saçların çok mu ince telli gerçi yanar da gene tutar yani maşanın ısısı sağlamsa

maşadanda olabilir, değiştirmem gerek belkide, bide şu var gerçekten bilmiyorum:26:ilk önce direk maşayla mı şekil veriliyor, sprey veya jole gibi bişey sürülüyor sanırım ve ne zaman sürebilirim

canım saçlarda ince değil hani normal diyim yani

Bak çok fazla sprey/ jöle kullandığından da olabilir. Ağırlık yapıyor o tarz şeyler saçta ondan düşüyor olabilir. Bir de ıslanmaması lazım saçın maşadan önce. Dolayısıyla jöleyi sonrasında sürmen gerekiyor. Spreyi önce sıkabilirsin ama dediğim gibi aynı yere yoğunlaştırma hafif sık sonra maşaya geç. Islakken sıkıp saçı kurutup sonra maşalarsan çok daha iyi tutar ama saç biraz sertleşir.

Back