Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben saçımı hiç kıvırcık veya bukle felan yapamıyorum, maşayla yapınca spreyde sıkıyorum ama yine bozuluyo nasıl yapıyosunuz bazılarının çok güzel duruyo
maşadanda olabilir, değiştirmem gerek belkide, bide şu var gerçekten bilmiyorum:26:ilk önce direk maşayla mı şekil veriliyor, sprey veya jole gibi bişey sürülüyor sanırım ve ne zaman sürebilirim
Bak çok fazla sprey/ jöle kullandığından da olabilir. Ağırlık yapıyor o tarz şeyler saçta ondan düşüyor olabilir. Bir de ıslanmaması lazım saçın maşadan önce. Dolayısıyla jöleyi sonrasında sürmen gerekiyor. Spreyi önce sıkabilirsin ama dediğim gibi aynı yere yoğunlaştırma hafif sık sonra maşaya geç. Islakken sıkıp saçı kurutup sonra maşalarsan çok daha iyi tutar ama saç biraz sertleşir.