• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık ve kısa saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

papatyam58

ŞipidikYüzenGurbaa
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
2.839
3
66
İstanbul
Slm kızlar benim saçlarım kıvırcık ve kısa yani arkaları omuzlarıma kadar geliyo perçemlerim vvar sizce saçlarıma nasıl şekiller verebilrim yardımlarınızı bekliyorum kızlar a.s.

Son düzenleme:
benim saçlarımda kısa ve kıvırcık tatlım.. eğer dalgaları belirginse önce perçemlerini düzleştirip arka tarafıda doğal haline bıraksan çok hoş durur zira ben öyle yapıyorum:hulya:
kabarmaması içinde ben john friedanın dalgalı saçlar için olan spreyi kullanıyorum çok memnunum

Son düzenleme:
ben limangodan almıştım indirim vardı.. Ama büyük parfümerilerde de var (Sevil, t-shop vs.)
ECK-11697_b.jpg

bide bunun şampuanı var onuda tavsiye ederim sanırım normalde 25 TL ama bana 15 TL gibi bişeye mal oldu

Son düzenleme:
glıss ın sıvı saç kremleri varya ondan kullan cnm . . . köpük te kullanabilirsin jöle gibi kalıp durmuyo. . .sakın kestirme saçları uzatabildiğin kadar uzat :)

Glıssn saç spreyini almayı düşünüyorum cnm bende evet artık hiç kestimeyeceğim düzleştiriciyede veda ettim uzasın artık :dance:

bencede bnmde saçlarm kıvırcık 1senedr bı kere fon cektrdm duzenlı olarak kestrrdm suan aynı boyuta geldıder bu arada kıvırcık saçlarn bakımı bıraz daha ozen ıster sacını sac kurutma makınesyle kurlama sac kremı sur ben pantenın kıvırck saclara ozel kremnı kullanıyorm uclarna yayıyorm sert bı havluyla sekıl verıyorm hıc kabarmıyor sonrasnda onlerıne msayla kıvrm yapıorm hıc zarar vermıo ve cok guzel duruyor

Glıssn saç spreyini almayı düşünüyorum cnm bende evet artık hiç kestimeyeceğim düzleştiriciyede veda ettim uzasın artık :dance:

Ayneeeeeeeeeeen:25:
Tatlim ben sarimsakli sampuan zeytinyagi kuru yapiyorum uzasin diye sinameki ye de baslicam:) kullanip cok memnun kalan var resimlerini koyuyorlar hatta takip ettiysen cok mutlandiim:):) 3 ayda 10 cm uzayanlar var yaaa:) :31::31:

Bu arada bende sekil veremedigim icin ve gozlukluu bi insan oldugum icin kivircik kisa sac cokk salak duruyo bende....:( napiyim hep topluyorum bakimsiz gibi dolasiyorum ole hic acmiyorum sacimi:2:

Bu arada bende sekil veremedigim icin ve gozlukluu bi insan oldugum icin kivircik kisa sac cokk salak duruyo bende....:( napiyim hep topluyorum bakimsiz gibi dolasiyorum ole hic acmiyorum sacimi:2:

ayy cok iyi anliyorum seni benim sacimda kisa ve kivircik ve en kötüsü bende gözlüklü oldugum icin pekde güzel olmuyor ya
Hadi Saclarim bari uzun olsa güzel görünürrde ama böyle olmuyor ya :61:
o yaptigin seyler bari ise yaradimi canim etkisini görüyormusun??

ben limangodan almıştım indirim vardı.. Ama büyük parfümerilerde de var (Sevil, t-shop vs.)
ECK-11697_b.jpg

bide bunun şampuanı var onuda tavsiye ederim sanırım normalde 25 TL ama bana 15 TL gibi bişeye mal oldu

markafonıde de satılıyor 14-15 tl arasında

Back