- Konu Sahibi starimlsls
-
1.sarımsak özlü şampuan iyi mi kıvırcık saçlar için ? yeterince nemlendirir mi ?
2.saç kremi kullanmıyorum.kullanmalı mıyım ? saçlarım kolay açılıyor zaten
3.saçımı ne zaman taramalıyım? duştayken mi duştan çıktıntan sonra ıslakken mi?
3.jöle veya köpüğü ne kadar kullanmalıyım duştan sonra?az sürüyorum tüy tüy oluyor.çok sürüyorum birbirine yapışmış oluyor.((
4.hacimsiz olduğu için öne doğru eğip ellerimler sallıyorum azıcık kabarsın diye ama bazen düzleştirici etki yapıyor ve çok kötü duruyor napmalıyımm?
Merhaba kendi deneyimlerim ile sorularını cevaplayacağım bundan dolayı başkalarınında yorumlarını değerlendirmeni tavsiye ederim :)
1. Sarımsak özlü şampuan benim saçlarımı kuruttu. Sağlıklı olması için kullanıyordum ancak kurutması hoşuma gitmedi bıraktım.
Syoss Yoğun Hacim kullanıyorum. Verdiği parlaklık hoşuma gidiyor.
2. Saçın açılıyorsa saç kremine gerek yok. Ben kullanmıyorum.
3. Saçını duştan sonra nemliyken tarayabilirsin. Duşta taramak iyi değil diye duymuştum. Ve tarağında perma tarağı olursa saçlarında kırık olmaz.
4. Saçlarına kesinlikle Elidor Mükemmel Bukleler saç kremini kullanmalısın. Saçlarını nemli olarak taradıktan hemen sonra diplerine değdirmeden sür. Sonra tekrar tara. Öne arkaya at ellerinle dağıtma. Mümkünse saçlarını kurutma makinasıyla kurutma tülertiyor. Bırak kurusun kendi kendine.
çook teşekkürler ama syoos şampuan kullandım ama memnun kalmadım çok saçımı döküyor biraz saç gürleştirmeye çalışıyorum da ondan sarımsak özlüden medet bekliyorum şu sıralar
bi de dediğim gibi çok hacimsiz duruyorlar ellemessem onu napabilirim ?
Hacim için saçın nemliyken önce saç kremini sür sonra öne doğru atıp tara daha sonra saçlarını geriye at dahada dokunma :)
Schwarzkopf Taft ısı aldıkca hacim veriyor bunuda deneyebilirsin ama ben jöle gibi durmasını beğenmiyorum kaskatı oluyor saçlarım.
Merhaba kendi deneyimlerim ile sorularını cevaplayacağım bundan dolayı başkalarınında yorumlarını değerlendirmeni tavsiye ederim :)
1. Sarımsak özlü şampuan benim saçlarımı kuruttu. Sağlıklı olması için kullanıyordum ancak kurutması hoşuma gitmedi bıraktım.
3. Saçını duştan sonra nemliyken tarayabilirsin. Duşta taramak iyi değil diye duymuştum. Ve tarağında perma tarağı olursa saçlarında kırık olmaz.
4. Saçlarına kesinlikle Elidor Mükemmel Bukleler saç kremini kullanmalısın. Saçlarını nemli olarak taradıktan hemen sonra diplerine değdirmeden sür. Sonra tekrar tara. Öne arkaya at ellerinle dağıtma. Mümkünse saçlarını kurutma makinasıyla kurutma tülertiyor. Bırak kurusun kendi kendine.
lütfen bunu görün acil bir şey sormam lazım.bu elidor bukle belirginleştirici saç kremi hangisi oluyor acaba ? seride 3 tane var.
1.şampuan
2.saç kremi duştayken kullanmak için galiba
3.bakım kremi
aralarındaki farkı anlamadım bakım kremi olan köpük ya da jöle yerine mi kullanılıyor yok sa oda saç açmak için mi??yani onu kullandıktan sonra köpük kullanmayacak mıyız kafam karıştı
Bu köpük yerine geçiyor yani ben bunu kullanınca başka birşey sürmüyorum yeterli oluyor durulanmıyor saçın nemliyken sür. Sonra tara hazırsın :)
Ya lütfen yardım edin bana yaa sabah öcü gibi kalkıyorum
bir kere sadece duş yaparsam çok hacimsiz ve iğrenç duruyorlar.
şampuanım sarımsak özlü bir şampuan dökülmesi dursun diye aldım onu şu sıralar değiştirmek istemiyorum.gürleşme sağlar belki.
saçlarımı nasıl bakım yapmalıyım yardım edin lütfen? her gün duş alıyorum mecburiyetten spor yaptığım için ter içinde kalıyorum.
1.sarımsak özlü şampuan iyi mi kıvırcık saçlar için ? yeterince nemlendirir mi ?
2.saç kremi kullanmıyorum.kullanmalı mıyım ? saçlarım kolay açılıyor zaten
3.saçımı ne zaman taramalıyım? duştayken mi duştan çıktıntan sonra ıslakken mi?
3.jöle veya köpüğü ne kadar kullanmalıyım duştan sonra?az sürüyorum tüy tüy oluyor.çok sürüyorum birbirine yapışmış oluyor.((
4.hacimsiz olduğu için öne doğru eğip ellerimler sallıyorum azıcık kabarsın diye ama bazen düzleştirici etki yapıyor ve çok kötü duruyor napmalıyımm?
yardımm lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?