arkadaşlar saçlarım çok kuruduğundan ve yıprandığından uzun olan saçlarımı (mecburen) kestirmek zorundaym. saçlarım kıvırcık olduğu için sizden kesim önerisi almak istiorum. bol katlı bi kesim düşünüorum öyle ki bukleler ortaya çıksın diye ama kabarır mı diye de korkuorum açıkçası. sizce nasıl bi kesim yapmalıyım ki hem kıvrımlar belirginleşsin hem de saçlarım kabarmasın. acil önerilerinizi bekliorum.
dipnot: saçlarım belimde şuan omuzlarımda kestiricem.
cnm saçların çok kabarıyosa bu saç tipinle alakalı.. sanırım kalın telli.. ve yıpranmış olması da kabarıp tülermesini etkiliyo biraz.. en iyisi güzel bi kuaför bulup ona "kabarmayan, rahat kullanabilceğim, çok bakım gerektirmycek bi kesim istiyorum" de, o saç tipine göre en iyisini keser.. şimdi ne kadar öneride bulunsak saçını tam olarak bilemediğimiz için yanlış yönlendirme olcak ve belki memnun kalmycaksınbenneyaptımki
bu arada saçlarını yatıştırmak için banyodan çıkıp ıslaklığı havluyla aldıktan sonra tüm buklelere 7/24 ya da ona benzer yatışıtırıcı durulanmayan bi krem sürüp iyice yedirmeni sonra saçının üst kısmını tel tokalarla sabitleyip kendi halinde kurumaya bırakmanı önerebilirim..
saçlarım röfleden boyadan düzleştiriciden kupkuru bi vaziyette o yüzden çareyi kestirmekte buldum cnm ama emin değilim yine de toparlayabilir miyim onu düşünüorumyaaa okadar uzun saçını niye kestiriryosun canım yaa
bende katlı kullanıyorum ama aşırı katta bildiğim kadarıyla kabarık gösteriyo
iyi bir kuaföre gidersen sorun olmaz bence
saçlarım röfleden boyadan düzleştiriciden kupkuru bi vaziyette o yüzden çareyi kestirmekte buldum cnm ama emin değilim yine de toparlayabilir miyim onu düşünüorum
yorumlarınız için çok teşekkür ederim canlarım saçlarım biraz nem kazansa başka bişi istemicem ama bu şekilde çok donuk, solgun, mat tıpkı süpürge gibi
çok yıprandıysa elidorun bakım kürünü şiddetle tavsiye ederim.. istersen önce bi onu dene.. memnun kalmazsan kestirirsin..
saçın kuruyken her yerine sürüyosun ıslak hale getiriyosun bu şekilde.. sonra sarıp yarım saat bekleyip yıkıyosun.. ben saçım yıpransa da yıpranmasa da ayda bir yapıyorum mutlaka bunu, çok iyi geliyo benim saçıma..
saçtan kolay çıkması için su değrdirmeden önce şampuanla bi kere, sonra durulayıp şampuanla tekrar..
resmi de şöyle bişey...
evet saçlarım kalın telli hem de baya bi kalın ve gür. zaten senelerdir 7/24 kullanıorum saçlarımın çözümü bi tek onda herşeyi denedim ama en iyisi o. bahsettiğin yöntemi de uygulicam cnm sağol a.s.
saçlarım röfleden boyadan düzleştiriciden kupkuru bi vaziyette o yüzden çareyi kestirmekte buldum cnm ama emin değilim yine de toparlayabilir miyim onu düşünüorum
yorumlarınız için çok teşekkür ederim canlarım saçlarım biraz nem kazansa başka bişi istemicem ama bu şekilde çok donuk, solgun, mat tıpkı süpürge gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?