Günaydın, teşekkür ederim, bende de ona benzeyen 3 ürün var Restorex'in 9 yağ içeren Hair Butter'ı, Mixup'un 12 yağ içeren Curl Butter'ı, bir de Parante's firmasının Shea Butter'ı, arada, dönüşümlü olarak kreme destek olarak kullanıyorum, yapıları benzer ama biraz farklı yönleri de var, ama sonuç itibariyle şekillendirmede krem kadar başarılı değiller, yani öyle ki kreme ek olarak uyguladığımda kremin performasını bile bir tık bozuyorlar ama ben bakım olsun diye 2-3 yıkamada bir kreme ek olarak uyguluyorum. Yani bunlar bittiğinde yada indirimli rastladığımda onu da denerim, belki yapısı farklıdır ama bu tecrübelerimden dolayı çok da umutlu değilim ama yine de düşünüp paylaştığın için çok teşekkür ederim. Nasıl anlatayım, krem bukleleri yada lüleleri daha sabit tutarken, yağ türü bir şey eklediğimde buklenin içindeki saçlar biraz ayrışıp sanki pufuduk bir hal alıyor. Sadece yağ türü, o butterları kullandığımdaysa genel olarak yetersiz kalıyor ve biraz dağınık gözüküyor. Sonuçta doğru ürün yada ürün karışımı neyse bulamayınca kıvırcık saç şekillendirmesi zor bir olay ya, eskiden ne güzel bulmuştum, birinden duymuştum kıvırcık saç bakımı ve şekillendirmesi ayrı bir sanat demişti, gerçekten öyleymiş, şimdi uğraş dur.Boom butter 7 yag içeren kremi öneririm
Duştan sonra krem sürüp keten tohumunu mu sürdünüz peki sürdükten sonra yıkadınız mıMerhaba arkadaşlar, bugün şekillendirmek için saçıma krem sürdükten sonra üzerine evde kendi yaptığım KETEN TOHUMU JELİNDEN kullandım, çok güzel oldu.
Bir kaç sene önce ben keten tohumu jelini sade denemiştim ama böyle güzel olmamıştı, biraz yetersiz gelmişti, hem sanırım önce krem sürmek işe yaradı, hem de bu sefer daha koyu kıvamlı yaptım, pişirirken keten tohumunu biraz daha fazla koydum biraz daha kaynattım, sıvı bir jelden çok jöle kıvamına geldi. Daha dalgalı-kıvırcık arası saçlara daha sıvı jel kıvamı belki daha iyi geliyordur ama bana bildiğin jöle kıvamı, yoğun olması daha iyi geldi sanki, daha tutucu ve kuruduğunda biraz ıslak görünümlü bir saç sonucu verdi.
Jöle gibi kıtır kıtır oldu ama altına şekillendirici krem sürdüğüm için banyoda saçları açmanın bir tık daha rahat olacağına inanıyorum.
Duştan sonra, öncesinde herhangi bir durulanmayan krem de sürebilirsiniz, doğrudan keten tohumu jeli de kullanabilirsiniz. Ama benim saçıma önce durulanmayan krem kullanmak daha iyi geldi. Ve sonrasında yıkamıyorsunuz saçınızda kalıyor, jöle gibi düşünün, saçı şekillendiren bir madde. Hem bakım yapıyor, hem de saçı şekillendiriyor.Duştan sonra krem sürüp keten tohumunu mu sürdünüz peki sürdükten sonra yıkadınız mı
Peki koku yapıyor muDuştan sonra, öncesinde herhangi bir durulanmayan krem de sürebilirsiniz, doğrudan keten tohumu jeli de kullanabilirsiniz. Ama benim saçıma önce durulanmayan krem kullanmak daha iyi geldi. Ve sonrasında yıkamıyorsunuz saçınızda kalıyor, jöle gibi düşünün, saçı şekillendiren bir madde. Hem bakım yapıyor, hem de saçı şekillendiriyor.
Hayır, Keten Tohumu Jelinin belirgin bir kokusu yok, hele de öncesinde Durulanmayan bir Krem kullanırsanız, kremin kokusu oluyor zaten. Koku ile ilgili bir sorun olmuyor. Jeli hazırlaması ve jeli sürdükten sonra saçı kurutması bana zor gelmeyip, saçıma krem sonrası sürdüğümde çok güzel tam eski telefonların kabloları gibi maşayla yapılmışçasına bukle veriyor. Ama bana da zor geldi son zamanlarda. Sadece Bee Beauty'nin Bukle Belirginleştiricisini sürüp kurutuyorum çoğunlukla. Keten Tohumu Jeli sürdüğün gibi harika bukleler olmuyor ama bu da günlük kullanım için yeterli geliyor bana.Peki koku yapıyor mu
Ben denedim saçımda koku yaptı nedenini bilmiyorum önerin için teşekkür ederimHayır, Keten Tohumu Jelinin belirgin bir kokusu yok, hele de öncesinde Durulanmayan bir Krem kullanırsanız, kremin kokusu oluyor zaten. Koku ile ilgili bir sorun olmuyor. Jeli hazırlaması ve jeli sürdükten sonra saçı kurutması bana zor gelmeyip, saçıma krem sonrası sürdüğümde çok güzel tam eski telefonların kabloları gibi maşayla yapılmışçasına bukle veriyor. Ama bana da zor geldi son zamanlarda. Sadece Bee Beauty'nin Bukle Belirginleştiricisini sürüp kurutuyorum çoğunlukla. Keten Tohumu Jeli sürdüğün gibi harika bukleler olmuyor ama bu da günlük kullanım için yeterli geliyor bana.
Üzüldüm. Allah allah, acaba Keten Tohumu'nun çeşitinden mi kaynaklanıyor ve geldiği yerle alakası olabilir mi? Bendeki kayda değer bir koku yapmadı ama bu kişilerin kokuya hassasiyetlerinin farklı olmasıyla da alakalı olabilir. Ben Keten Tohumu'nun saçımda yaptığı etkiden çok memnun kaldım, başka bir şekillendirici ya da jöle aynı şekilde ince maşa yapmışcasına bu kadar düzgün ve belirgin bir spiral görüntü elde etmeyi sağlamıyor. Ama bana da hazırlaması zor geliyor, azar azar taze taze hazırlamak gerekiyor, fazla hazırladığında buzdolabında da olsa pek dayanmıyor.Ben denedim saçımda koku yaptı nedenini bilmiyorum önerin için teşekkür ederim