Merhaba arkadaşlar, ben kıvırcık, elektriklenen, kabaran, kuru ve ince telli saçlara sahibim. Eskiden saçıma sadece Pantene Belirgin Bukleler Durulanmayan Krem kullanıyordum, saçlarımın miktarı çok olduğuna sadece tek ürün senelerce bana çok iyi geldi. Ama bir süredir saç dökülmesi yaşadım, saçlarım çoğu kişiye göre yine yeterince fazla olmasına rağmen, özellikle üst kısımlardan saç miktarında azalma oldu ve saçlarım eskisine göre sönüyor, basık gözüküyor Pantene Belirgin Bukleler ile. Ayrıca Pantene'in Belirgin Buklelerinde sanırım yeterince Silikon var, o da belki birikim yapıp biraz saç döküyor uzun vadede. Böyle olunca yeni arayışa geçtim, fiyatlar da epey arttığına, dur bakayım "SIRADAN" durulanan saç kremi deneyeyim dedim ve Gratis'te satılan 1 litrelik Benri Yasemin Saç Kremini şekillendirici olarak kullandım. Bunu yapmadan önce yabancı sitelere sıradan, regular saç kremini leave-in, durulanmayan olarak kullanabilir miyiz diye aratırdım, gerçekten istisnai olarak kıvırcık saçların bu şekilde kullanabileceği yazıyordu. Ve her ne hikmetse Benri Yasemin Kreminin içinde Silikon olmamasına rağmen Pantene Durulanmayan Kreme çok yakın bir sonuç aldım. Ama o da biraz durunca aynı Pantene gibi basık, sönük, yatışık hal alıyordu. En son köpük deneyeyim dedim, Redist Saç Köpüğü aldım, ilk uyguladığımda hem hafif, hem hacimli, hem de hoş şekil verdi ama daha o gün içinde saçım bozuldu, belki de az kullandım diye düşündüm, sonra denediğimde daha çok kullanıp nasıl sonuç alacağıma bakacağım. Peki siz nasıl ürünler, hangi kremleri, köpükleri, jölleri, waxları, yağları yada bunları karıştırarak mı kullanıyorsunuz? Saçım hem kuru, hem ince telli olunca artık şampuan seçmekte de kafam karışıyor, ince telli saçlar için olanlar genelde yağlı saçlar için ve arındırıcı oluyor ama benim saçım bir yandan kuru ama üstlerden yani diplerden basılıyorlar, ama boy ve uçları kuru, eskisi gibi kuru saçlar için ürünler kullansam özellikle saç diplerini ağırlaştıracakmış gibi geliyor. Sizce?
Bu arada saçımın eski halinin fotosunu da paylaşayım, tek bir ürünle saçım bu hale geliyordu ama maalesef o ürün de silikon bombası, şimdi nelerle, nasıl şekillendireceğimi şaşırıyorum.
Bu arada saçımın eski halinin fotosunu da paylaşayım, tek bir ürünle saçım bu hale geliyordu ama maalesef o ürün de silikon bombası, şimdi nelerle, nasıl şekillendireceğimi şaşırıyorum.