Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kıvırcık saçlı cancağızlarım bir yardım edin !!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
690
49
48
51
Merhabalar sevgili kk dostlarım :) kız kardeşimin size ihtiyacı var ne olur bilen varsa yardım etsin :((

Selam kızlar ben Yeliz (profildeki canım kardeşim Deniz )

Saçlarımı okadar işleme tabi tutarım bir gıdım yıpranmaz derdim ama YANILMIŞIM ! . Ağır derecede buklebukle olan kıvırcık saçlarım var , yıllardır (7 senedir ) platin saç renginden asla vazgeçmem hep o renk kullanırım. Sürekli açtırma boyamada da haliyle saçımı inceltti ve inceltmekle kalmadı eskiden omzumdaki kıvırcık saç fön çektirdiğimde belime gelirken şimdi omzuma gelen kıvırcık saçımı fönlesem bile sönük. Eski fotoğraflarda saçlarımın hacimli halini gördükçe moralim bozulur oldu. Bir fön çektirirdim artık kuaförüm kolum ağrdı aaa ne çok saç derdi o kadar fazlaydı saçım. Şimdi erkek saçından farkı yok. Kalın telli diye bilirdim yıllarca artık çok inceldi. Bide hep fönlü kullanırdım. Ben ettim siz etmeyin. Saçımı topuz yaptığımda sadece küçük bir top oluyor. Bana yardım edin kupkuru duruyor artık. Ne nem kaldı ne bir şey bildiğiniz bakım tarzı muciZevi şeyler var mı ? Saçlarımı en sonunda erkek gibi kestireceğim çok kötüyüm lütfen . Parlak ve sallanan bir saç istiyorum. Yürürken böyle aşşağı yukarı sallansınlar. Kafamı çevirdiğimde benimle beraber onlarda dönsünler istiyorum. Ama yok ! Yürürken zıplasam bile sallanmıyorlar. Kafamı çevirsem öyle kaskatı duruyolar. Yardım plsss :(( daha 35 yaşındayım 60 yaşında teyzelerin saçlarını görüp ağlıyorum. Lütfen :(( $image.jpg

Kıvırcık saç düz saçtan yıpranmaya dhaa müsaittir çünkü bi kere taraması zor, ayrıca şekil vermek için sürekli jöle köpük vs gibi yabancı maddelere ihtiyaç var. Sen hem platin gibi çok yıpratıcı bir renk kullanmışsın, hem de sürekli fönlü kullanmışsın o yüzden baya bir yıpranmıştır canım. Tavsiyem bundan sonra renkten vazgeçemezsen bile fönü bırak, kıvırcık kullanmaya alış. Biliyorum fönlü hali muhteşem duruyor hiç doğal haline dönsün istemiyorsun ama bende kıvırcığım ve nerdeyse hiç kuaföre gitmem kestirmek dışında. Saçımda sadece gölge var o da senede 1 yaptırırım, o bile saçımı nasıl etkiledi, doğal renginin parlaklığı yok. Ha hala gür ve fön çekildiğinde güzel duruyor ama fönleri özel günlere saklıyorum ki fazla yıpranmasın. Çünkü kıvırcık saçı düz saçtan daha uzun süre kullanmamız gerekiyor. Düz saçın uzama süresi daha kısa olduğu için sık sık kestirebiliyorsun. Bizim saçımız 5 cm uzasa, en fazla 2 cm görünür kıvrıldığı için o yüzden bir saç telini daha uzun süre kullanıyoruz, ona daha özenerek bakmalıyız.
Şu anda ne yapabilirim diyorsan, deneyimlerimden ve forumlarda okuduğum binlerce sayfaya dayanarak, yıpranmış saç maalesef düzelmez. Yapabileceğin tek şey saçını daha fazla yıpratmamak, bol bol bakım yağları kullanmak, aktardan bulabilirsin. fazla taramaman bile lazım. Saçının asıl gürleşmesi saçını uzatman ve yeni sağlıklı saçların çıkması ile olur. Mevcuttaki saçların bu halinden geriye dönmez diye düşünüyorum. Mucizevi pahalı ürünlere çok para verme bence ama yine de sen bilirsin

Kıvırcık saç düz saçtan yıpranmaya dhaa müsaittir çünkü bi kere taraması zor, ayrıca şekil vermek için sürekli jöle köpük vs gibi yabancı maddelere ihtiyaç var. Sen hem platin gibi çok yıpratıcı bir renk kullanmışsın, hem de sürekli fönlü kullanmışsın o yüzden baya bir yıpranmıştır canım. Tavsiyem bundan sonra renkten vazgeçemezsen bile fönü bırak, kıvırcık kullanmaya alış. Biliyorum fönlü hali muhteşem duruyor hiç doğal haline dönsün istemiyorsun ama bende kıvırcığım ve nerdeyse hiç kuaföre gitmem kestirmek dışında. Saçımda sadece gölge var o da senede 1 yaptırırım, o bile saçımı nasıl etkiledi, doğal renginin parlaklığı yok. Ha hala gür ve fön çekildiğinde güzel duruyor ama fönleri özel günlere saklıyorum ki fazla yıpranmasın. Çünkü kıvırcık saçı düz saçtan daha uzun süre kullanmamız gerekiyor. Düz saçın uzama süresi daha kısa olduğu için sık sık kestirebiliyorsun. Bizim saçımız 5 cm uzasa, en fazla 2 cm görünür kıvrıldığı için o yüzden bir saç telini daha uzun süre kullanıyoruz, ona daha özenerek bakmalıyız.
Şu anda ne yapabilirim diyorsan, deneyimlerimden ve forumlarda okuduğum binlerce sayfaya dayanarak, yıpranmış saç maalesef düzelmez. Yapabileceğin tek şey saçını daha fazla yıpratmamak, bol bol bakım yağları kullanmak, aktardan bulabilirsin. fazla taramaman bile lazım. Saçının asıl gürleşmesi saçını uzatman ve yeni sağlıklı saçların çıkması ile olur. Mevcuttaki saçların bu halinden geriye dönmez diye düşünüyorum. Mucizevi pahalı ürünlere çok para verme bence ama yine de sen bilirsin

Kardeşim dayanamadı erkek gibi kestiricem diye evden çıktı sabahın 10 uunda ve eve saat 16:00 gibi victoria backham ın saç modeli ve yeni bakır sarı saçıyla geldi kuaför kabarık durması için katlı kesmiş arkayı kıvırcık hali çok çok güzel bir de nem dopingi yapmış kuaför. Şuanda tek sorunu saçlarını sallamak :))) ek takıyor onları maşalayıp sallanır hale getiriyor ve sallıyor. Ama şu mesajı yazacakken baya kötüydü bakalım hayılısk sağol canım yardımıniçin :)

rica ederim:) bence kestirmekle en doğrusunu yapmış çünkü yanmış saçı normal hale hiçbirşey getirmez artık. yeni saçlarını da fönsüz doğal hali ile kullanırsa sağlıklı uzayan saçları olacaktır:)

rica ederim:) bence kestirmekle en doğrusunu yapmış çünkü yanmış saçı normal hale hiçbirşey getirmez artık. yeni saçlarını da fönsüz doğal hali ile kullanırsa sağlıklı uzayan saçları olacaktır:)

Bakalım şu sıra kıvırcık üstüne maşa yapıyor hoş duruyor doğrusu :)

Aynu sorun bende de vardi. Dugunum icin sacimi komple actrmstm. O yuzden yipranmsti. Kestire, kestire epey toparlandi. Son 5 cm.lik bi kisim kaldi. Bi de duzlestirici ve masalar da sacimi yipratti. En iyisi hafif jole surmek.

Back