Şampuan ve Saç Kremleri Kıvırcık Saçlı Arkadaşlar Şampuan ve Saç Kremlerimizi Paylaşalım

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
merhabalar arkadaşlar.

senim saçlarım iri bukleli ve çabuk bozulan cinsten. şimdiye kadar hiç bukle yapıcı şampuan ve saç kremi kullanmadım. ve hangi şampuanı kullanacağım konusunda kararsızım. forumun çeşitli bölgelerinde bu konuda paylaşımlar olsa da tam bir bilgiye ulaşamadım bu dağınıklıkta.

şimdi kıvırcık saçlıların şampuan ve saç kremi tercihlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Ben Organıx markasının mangolu dalga ve kıvırcık saçları belirginleştiren şampuanını kullanmıştım.Kremini kullanmamıştım.Sanırım bu şampuan üretimden kalkmış ama bir kaç eczanede gördüm.Çok çok iyi olduğunu söyleyemem ama fena değildi.
Araştırmalarımdan biliyorum John Frieda'nın bukle belirgenleştirici şampuan ve saç kremleri var.Hiç kullanmadım John Frieda'yı diğerlerinden daha zararlı bulduğum için.

ne gibi bir zarar olduğunu düşünüyorsun jf de. ben bakım maskesini kullanıyorum ve çok memnunum.hatta en memnun kaldığı maske olduğunu söyleyebilirim.

ne gibi bir zarar olduğunu düşünüyorsun jf de. ben bakım maskesini kullanıyorum ve çok memnunum.hatta en memnun kaldığı maske olduğunu söyleyebilirim.

JF bildiğim kadarıyla ünlü bir kuaför.Kuaför markası olduğu için önyargılı bakıyorum.Senin memnun olmana sevindim.İçeriklerine bakmadım ben sen baktın mı?Zararlı birşeyler yoktur belki de...

JF bildiğim kadarıyla ünlü bir kuaför.Kuaför markası olduğu için önyargılı bakıyorum.Senin memnun olmana sevindim.İçeriklerine bakmadım ben sen baktın mı?Zararlı birşeyler yoktur belki de...

valla saça göre değişir. örneğin bende aman da silikon kaçayım durumu yok. çünkü saçlarım aşırı kuru,silikon içermeyen şampuanlar saçlarımın daha çok kurumasına ve çıtır çıtır kırılmasına sebep oluyor. o yüzden benim için silikon bir kokuyucu. zaten saçlarımı da kuru olduğu için çok sık yıkamamaya çalışıyorum,şimdiye kadar silikondan da zarar görmedim. onun dışında içeriğini çok incelemedim açıkçası.

organix mangolu da bulamadım. pantene ve elidorun çıkmış bukle şampuanı ama bilemiyorum nasıl oldukarını.

Evet üretimden kaldırmışlar sanırım.John Frieda'nın kıvırcık saçlar için sprayi varmış.KK da görmüş ben de merak ettim almak istemiştim ama bulamadım..Kullananların çoğu da memnundu.Benim de saçlarım kuru eskiden de çok yağlıydı.Doğal şampuanlara yöneldiğimden beri kuru.Söylediğinden yola çıkarak anlıyorum ki o yüzden kuruyormuşş...

geçen yıl dfn garlı kullanıyordum,ayrıca maskesiyle. o kadar bakım yapıyordum saçlarım çıtır çıtırdı. ben de ondan sonra boşverdim içeriğinde silikon var diye ayırt etmeyi. zaten benim saçlarım işlem görmüş saç. kızıl gibi zor bir renk kullanırken işleri zorlaştırıyormuşum.boyalı saça silikon içeren şampuan kullanılması da bu yüzden uygunmuş. ama doğal saçı olanlara benim gibi zarar vermez. belime uzanan saçlarımı böyle böyle kaybedince dersimi aldım. zaten jf'yi saç diplerime kullanmıyorum.

tatlım hc hair care saç hacimlendiri şampuanını ve saç kremini kullanıorum cok memnunum

Kızlar başka önerileriniz var mı benim buklelerim bozuldu özellikle kulak arksindaki saçlarım dum düz oldu eskiden elidor kivircik saclar için kullaniyidum

Benim en memnun kaldigim Toni&Guy'un saç maskesi oldu. Onun dışında şampuan fark etmiyor. Hepsi aynı sadecd içeriğine dikkat ediyorum. Otaci kullanmıştım önce iyi gibiydi. Şimdi dalin kremli şampuan kullandim. Memnun gibiyim. Ama ben aradığım dustan sonra surebilecegim bir sey bulamadım. Su an kafamda otaci sac bakim yağı var ins memnun kalirim.

Aşağıda belirttiğim şampuan ve saç kremleri kıvırcık saçların ihtiyacını karşılıyor.
1 - Organix Coconut Curls Shampoo - Bukle Belirginleştirici Saç Şampuanı 385 ml ve saç kremi
2- Herbal Essences - Şampuan Hindistan Cevizi Sütü 400 ml ve saç kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…