Ben Organıx markasının mangolu dalga ve kıvırcık saçları belirginleştiren şampuanını kullanmıştım.Kremini kullanmamıştım.Sanırım bu şampuan üretimden kalkmış ama bir kaç eczanede gördüm.Çok çok iyi olduğunu söyleyemem ama fena değildi.
Araştırmalarımdan biliyorum John Frieda'nın bukle belirgenleştirici şampuan ve saç kremleri var.Hiç kullanmadım John Frieda'yı diğerlerinden daha zararlı bulduğum için.
ne gibi bir zarar olduğunu düşünüyorsun jf de. ben bakım maskesini kullanıyorum ve çok memnunum.hatta en memnun kaldığı maske olduğunu söyleyebilirim.
JF bildiğim kadarıyla ünlü bir kuaför.Kuaför markası olduğu için önyargılı bakıyorum.Senin memnun olmana sevindim.İçeriklerine bakmadım ben sen baktın mı?Zararlı birşeyler yoktur belki de...
valla saça göre değişir. örneğin bende aman da silikon kaçayım durumu yok. çünkü saçlarım aşırı kuru,silikon içermeyen şampuanlar saçlarımın daha çok kurumasına ve çıtır çıtır kırılmasına sebep oluyor. o yüzden benim için silikon bir kokuyucu. zaten saçlarımı da kuru olduğu için çok sık yıkamamaya çalışıyorum,şimdiye kadar silikondan da zarar görmedim. onun dışında içeriğini çok incelemedim açıkçası.
organix mangolu da bulamadım. pantene ve elidorun çıkmış bukle şampuanı ama bilemiyorum nasıl oldukarını.
Evet üretimden kaldırmışlar sanırım.John Frieda'nın kıvırcık saçlar için sprayi varmış.KK da görmüş ben de merak ettim almak istemiştim ama bulamadım..Kullananların çoğu da memnundu.Benim de saçlarım kuru eskiden de çok yağlıydı.Doğal şampuanlara yöneldiğimden beri kuru.Söylediğinden yola çıkarak anlıyorum ki o yüzden kuruyormuşş...
yok mu bukle belirginleştirici şampuan kullanan yaaaa[/QU
Yves Rocher'in kıvırcık saçlar için şampuanı var. Ben çok memnun kaldım. Ayrıca bu serinin saç spreyi ve saç kremini de kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?