• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçların kabarmasını önleyecek en iyi krem,köpük?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
Merhaba kızlar..Hemen derdimi anlatayım şimdi benim saçlarım azıcık nemliyken çok güzel duruyor ama 1 2 saat geçince çok kabarıyor bir de kabarmasın diye soğuk suyla yıkıyorum saçlarımı perma tarağıyla tarıyorum banyodan sonra elidorun turuncu şişede kremini sürüyorum ve köpük olarak taft kullanıyorum ama yinede kabarıyor acaba kullanıp memnun kaldığınız saçlarınızın kabarmasını önleyen saç kremi ve saç köpüğü ürünleri nelerdir? Teşekkürler

Kizlar yok mu tavsiyeniz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar yok mu tavsiyeniz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

John Frieda Frizz Ease Orjinal Formül Onarıcı Bakım Serumu 50ml. Pürüzleştirici, kabarma ve elektriklenme önleyici özelliğe sahip sampuan sac kremi ve serumu set alırsan baya faydasını görürsün benim saçlarım uzun ve dalgalı inanılmaz kabarır bende işe yaradı birde şampuan yaparken 1 kez şampuanla saçını fazla şampuan yapma en fazla 1 ceviz büyüklüğünde dök şampuanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de kullanmadığım denemediğim ürün kalmadı nerdeyse maalesef saçımızın özelliği bu sanırım.. denediğim krem köpük ne varsa 1 saat sonra sanki sürmemişim gibi oluyor kabarıyor yine.. banyodan sonra sıkıca topluyorum diplerini biraz öyle yatıştırıyorum sonra başa çıkmak zor oluyor

Merhaba kızlar..Hemen derdimi anlatayım şimdi benim saçlarım azıcık nemliyken çok güzel duruyor ama 1 2 saat geçince çok kabarıyor bir de kabarmasın diye soğuk suyla yıkıyorum saçlarımı perma tarağıyla tarıyorum banyodan sonra elidorun turuncu şişede kremini sürüyorum ve köpük olarak taft kullanıyorum ama yinede kabarıyor acaba kullanıp memnun kaldığınız saçlarınızın kabarmasını önleyen saç kremi ve saç köpüğü ürünleri nelerdir? Teşekkürler

benimm saçlarım da seninki gibiydi. formülünü buldum.
saçlarımı yıkadıktan sonra elseve mucizevi yağı sürüyorum. saçlarımın kurumasına yakın da saçlarımı kurutma makinesiyle kurutuyorum.
eğer saçımı düzleştirirsem de düzleştirdikten sonra saç kurutma makinesiyle havalandırıyorum.
bir de saçımı bu tarakla tarıyorum. bir süre bunları yapınca saçım da alıştı artık. artık düzleştirmeme bile gerek kalmıyor nerdeyse. umarım sende de işe yarar.
lazer_tarak_4.jpg

bende kabardığı zaman elidorun yeşil şişesini sürüyordum bukle belirginleştrici hem bukleleri güzel yapıyor hem kabarklığını azaltıyor :)

şampuan olarak elidorun nem terapisini kullanıyorum oldukça memnunum, köpük olarakta schwarzkof öneririm ama sorarsan sevmiyorum kıvırcık saç mavi su sıkıp sürekli düzleştiriyorum

canım benim saçlarım perma elidor 7/24 durulanmayan kreminden ve taft kırmızı köpüğünden kullanıyorum

Benim de saçlarım kıvırcık ve kabarmaya aşırı müsait ve fixegoiste nin köpüğü ile tanışana kadar neredeyse buklelerimden nefret ediyordum. Köpük 7 lira gibi bi fiyata satılıyor. Alırken hiç böyle bi etkisinin olacağını düşünmemiştim. Şehir dışında Yanımda köpük olmadığı için marketten rastgele almıştım. Ama artık vazgeçilmezim oldu. Saçı sertleştirmeden sabitliyor. Duştan sonra Islak saçıma önce kolay taramak için elseve Mucizevi yağ sonra da bu köpüğü sürüyorum ve sonuç kabarmayan belirgin bukleler. :)
image.webp

Moroccon oil urunleri bir harika, ayrica turkiyede varmi bilmiyorum " devacurl" dalgali ve kivircik saclar icin super bir urun tavsiye ederim

Merhaba kızlarr bu konuyu açalı bir yıl olmuş bu bir yıl işinde farklı farklı ürünler denedim ama yine en başa döndüm :) aslında benim sorunum kullandığım ürünlerde değil saçımdaymış çünkü ben geçen seneye kadar saçımı ya düzleştirirdim ya toplardım e tabi birden kıvırcık olarak kullanmaya başlayınca alışamamış saçım kabarıyordu. Dediğim gibi başladığım yere geri döndüm denemelerime göre kıvırcık saçlar için en iyi köpük taft ben 3 numarasını kullanıyorum en iyi krem ise elidorun yeşil renkli olanı. Bi ara pantenin bukle şekillendirici kremini kullandım o da güzel. Umarım sizde de işe yarar :)

Back
X