Saç Kesim Şekilleri Kıvırcık saçlarım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Damlan

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
16
0
6
İstanbul
kızlar acil bişey sorucamm cevap verirseniz çok sevinirimm " $1000324_684459984900987_2051415497_n.jpg saçlarım böyle.
ama ben http://galeri7.uludagsozluk.com/224/kivircik-sacli-kizlar_285788.jpg böyle dursun istiyorum nasıl olucak şampuan falan var mı yani bildiğiniz?

Sampuan degilde, benimde saclarin kivircik ama oyle duzgun degil kabarik tiftik duruyor kendine birakinca. Ben banyodan sonra sacimi tariyorum kucuk kucuk parcalara ayirarak bukup lule yapiyorum ama bunu sacin kuruyuncaya kadar yapcaksin. Sonra kuruyan lulelere tek tek jole suruyorum ve luleleri aparmaklarimla aciyorum ayni resimdeki gibi oluyor herkes bayiliyor saclarima.

Ben yıkarken tarıyorum bu hale geliyo kabarık birazcık. teşekkür ederim canım denerim, saç kremi kullanıyor musun?

saçlarının yapısı öyle olmadığı için uğraşmadan elde edemezsin
ama daha şekilli kıvırcık olsun istiyorsan vigo yapabilirsin saçlarına. yani yıkadıktan sonra jöle süreceksin vigoyla kurutacaksın

Ben de banyoda tarayıp kurutunca bu hale geliyor. Artık bazen tarıyorum bazen taramıyorum. Kıvırcık sonuçta. Her tarandığında şekli şemali bozuluyor saçın, sevmiyorum. Baksana kıvırcıklığı kalmamış bile. Tarama sürekli. :20:

Daha çok doğal bırakıyorum o yüzden böyle sanırım. Jöle kullanmıyorum yani kullanırım güzel durursa devam ederiim.
canım saçlarımı taramayınca çok karışıyor o yüzden tarıyorum banyo yaparken falan

Back