Saç Kesim Şekilleri Kivircik Saçlari Yatıştıran Cözüm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benımde sorunum kıvırcık sac ama kuafore gıtme ımkanı yok sımdılık boyle bıraz daha kalcak artık..

benımde sorunum kıvırcık sac ama kuafore gıtme ımkanı yok sımdılık boyle bıraz daha kalcak artık..

defrize saçı feci yıpratıo ben tavsiye etmem. zaten boyalı saçlara uygulanmamasının da sebebi bu :1closedeyes:

selamlar olsun bonuscanlar lülülülülülüşini hemen durumumu arz edeyim....bende bir bonus olarak sorunlarımı anlatmak istiyorum..Yolda yürürken yediğim laflar bir yana,saçımı çekip ""aaaaaaa gerçekmiş""ya da """saçınıza dokuna bilir miyim?"",ya da ""saçınız peruk mu ""diye uğradığım tacizlerin haddi hesabı yoktur:dance:arada sıfıra vurayım dediğimde olmuyor değil ya emme velakin hoşuma gitmiyor da değil hani şakkıdı hani bi karizman da oluyo icabında....Çok kabarıyo evett kabul!!!Ama ne olursa olsun hep bir ""farklılık""yarattığı kanısındayım...İşyerinde bile bi ara BONUS HANIM diye hitap ediyolardı ....İyi ki bonusum diyorum ve orjinalliğimizi bozmayalım yahu bonuscanlar :dance:Tamam arada bir farklılık olsun ama yazıktır....55421 kere gittiğim farklı kuaförlerin hepsi aynı şeyi söyledi ""bozma saçını yazık günah naniknanik""bende günaha girmiyim diyorum yani..öpüldünüz canlarım lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

canım bana bonus diyen olmadı çünkü dışarda hep saçlarım joleli ve bakınlıydı fakat evde kardeşlerim arasında lakabım bonusu...tam tersine dışarda sürekli iltifat alıyorudm.perma sananlar oluyordu..fakat iltifatların yanında ay saçlarına nasıl bakım yapıyorsun zor olmuyor mu ben olsam hayatta uğraşamam gibi sözlerden artık çok sıkılmıştım..bunun yanında hep aynı model yapmak her dışrı çıktığında yıkamak zorunda kalmak artık iyice zor gelmeye başlamıştı bana..ama sülalenin ve okuduğum tüm okulların tek örneğidim resmen :) yani benim saçlarımdaki ııvırcığın aynısını kimsede görmedim inanın..çok düşündüm defrize yaptırmadan önce hatta üzüldüm kıvırcıklarımı göremiyeceğim diye ama sonunda yaptırdım ve iyikide yaptırmışım diyorum..kafam hahifledi resmen.artık şekilden şekle sokuyorum fön çekiyorum ve 3-4 gün çok rahat dayanıyor fönüm..en son 7 ay önce yaptırdım ve buaralr tekrar yaptırıcam..saçlarımı 2 ayda bir kestiriyorum ve düzenli bakım yapıyorum şuan saçlarım biraz yıpranmış olsa da gayet iiler..

canım benim ben üniversitedeyken difirze yaptırdım saçlarımı ve saçlarımı yaktı malesef:çok üzgünüm:saclarım çok kıvırcık değildi ama düz olmasını çok istiyordum.pırasa sapı gibi oldularzten bu yasaklanmış ama ben bilgilendiren olmadı ozaman.memlekete döndüğümde kuaförüme gittim ne yapmışsın sen saclarına böyle diye sordu bende anlattım.bana kızdı(sonra bayagı saclarımı kıssa kesti ve 5 yıl bu sacların kendıne gelmez dedı.okadar bakım yapıyorum allaha şükür azda olsa kendıne gldı ama dahada yapmam gerek((bence difrize saçları aşırı yıpratıyor ve küsüyorlarçok üzgünüm:

ben bu işlemin saçları yıprattığını ve tülerttiğini duymuştum hatta kuaförümede söylemiştim saçı yıprattığını söylemişti benim saçım boyalı ve doğal su dalgası var zor şekil alıyo bide tüleriyo salamıyorum saçımı düzleştirmek istediğimde saçıma zarar verebileceğini söylemişti ve ve kabarıcağını bu yüzden tırstım yapmadım .her gittiğim kuaför olumsuz cvplar vermişti

bu 2 saat süren işlem brezilya fönüdür fiyatı heryerde degişiyor en iyi fiyatları internette yakala fırsatları diye siteler var ordan yakalarsanız süper olur 800tl yapılacak saçı 80 ila 200tl arasında yaptırabilirsiniz hepsi sınırlı sayıda oluyor 50 kişi 100 arasında sınırlandırıyorlar firmalarda küçük rakamlara reklamlarıını yapıyorlar akıllıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…