Saç Kesim Şekilleri Kivircik Saçlari Yatıştıran Cözüm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kivilcim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
2.390
19
358
ARKADAŞLAR kıvırcık saçlılar,bonus saçlılar ,
kıvırcık saçın ne olduğunu ve ne gibi zorlukları olduğunu çok iyi biliyorum.accayip bakım isteyen bşr saç..birkere salma imkanınız pek yok..hele hersabah dışarı çıkarken yıkama ve jole briantin derdi yokmu?bıktırıyor insanı...aslında çok güzel kıvırcık saçlarasahiptim..şöyle bir bakım yaptığımda jole vs ile harika görünüyordu..ve gün içerisinde perma olup olmafdığını soran birçok insanoluyordu...fakat nekadar beğenilse bile bu eziyete daha fazla dayanamadım...ve birgün kuaföre gittiğimde kuaförüm bana birşey önerdi...ve artık kıvırcık saçlı değilim..çok güzel dalgalı saçlarım var ve en önemlisi salabiliyorum saçlarım çok daha uzun gözüküyor artık kabarmıyor sabahları yıkama derdi yok ve fön çektirdiğimde süper düz oluyorlar..arkadaşlar bence sizde benim gibi kıvırcık saç sorunu yaşıyorsanız bunu deneyin..her kuaför bilir bunu..adı sanırım difrize..tam olarak hatırlayamıyorum...işlem 2 saat filan sürüyor..fakat doğru kuaförü seçmeyi unutmayın...yaklaşık 5-6ay dayanıyır ..süresi birazda saçın yapısına bağlı...ben 2 kez yaptırdım ...ve artık hayatım boyunca yaptırıcam...en azından o asi kıvırcıklardan kurtuldum..aslında özlüyorum kıvırcıklarımı fakat çektiğim zahmetleri tekrar yaşamak istemiyorum..hem bu dalgalı saçlarımı da çok sevdim...ama unutmayın düm düz olmuyor..saçı yatıştırıyor ve kıvırcıklık azalıyor..aramızda kıvırcık saçlılar olduğuna eminim....sizde bakımından bıktıysanız bir deneyin derim..benden söylemesi...gerisi size kalmış

canım dalgalı saçları düz yapabilme etkisi var..bu yöntem genelde kıvırcık saçlar için yani dalgalı saçlar nasıl yapar bilmiyorum..yaptırmadan önce kuaförüne bir danış...ilaçla yapılan bir yöntem..tamamen bitkisel olduğunu söyledi kuaförüm...saçlarını yatıştıracağı kesin fakat yine deyaptırmadan önce muhakkak nasıl olacağı konusunda bilgi al derim....

ben de su dalgası yaptırmayı düşünüyorum bu difrize ile aynı şey değil değil mi ayrıca ücretii ne kadar

bende yaptırmak istiyorum ama ücretini öğrenebilrimiyiz. ne kadara yaptırdın ..

kıvılcım ben de çok çok çok yoğun kıvırcık saçlıyım. Bu düzleştirme hakkındaki konuyu başka forumda okumuştum. Bilmem s... terapiymiş adı ama tam hatırlamayabilirim. Senin bahsettiğin de bununla aynı mı. Bu terapide saçlar dümdüz oluyomuş. Ama ne yalan diyim ben dümdüz saçı da sevmem. Aslında ben de senin gibi kıvırcıklarımı bazen seviyorum ama bakımı çok çok zor. Hele ki temizlik hastası biriyseniz. Eğer bu dediğin şey dalgalı yapıyosa kesinlikle denerim. Nerde yaptırdığını ve fiyatını söylersen sevinirim. Ben ist da oturuyorum. Yoksa senin bahsettiğin bu olay da bağdat cadddesinde başlayan eczacıbaşının kuaförlere uygulattığu 800 ytl civarı olan saç terapisi mi? Ayrıca da çok teşekkürler paylaşımın için

hayır canım benim ki ne okadar pahalı ve nede dümdüz yapıyor. ben dümdüz saçı sevmiyorum ve bana dalgalı yada kıvırcık saç daha çok yakışıyor aynı zamanda bu nedenle de o işlemi yaptırmaya niyetim yok pek..ben bu işlemi her 6 ayda bir yaptırıyorum.fiyatı 70 ytl filan fakat ben hep aynı yerde yaptırdığım için 50 ytl ye filan yaptırıyorum.ben kocaelide oturuyorum ve burada her zaman gittiğim izmitin en iyi kuaförlerinden diyebileceğimiz bir kuafçr var orada yaptırıyorum ve sonuçtan çok memnunum.2 kez yaptırdım ve ağustosta 3. yü yaptırıcam.benim saçlarım çok aşırı kıvırcıktı.seviyordum saçlarımı fakat artık kabarıklığından ve aynı model saçtan ve her sabah dışarı çıkarken yıkamaktam ve bir ton joleyledolaşmaktan artık bıkmıştım..bana bunu kuaförüm önerdi ve hemen yaptırdım ve artık eski saçlarıma dönmek istemiyorum çünkü inan okadar rahatladım ki.canım başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım..

Çok teşekkür ederim kıvılcım. Pekii bunun saçında iyi ya da kötü farklılıkları oldu mu? Yani bu tip şeylerin saçları döktüğü söylenir genelde hep. He yıpranma durumu da olabilir mi acaba? Ha bi de şu var ki, senin gittiğin kuaförün ist da bunun için bi yer önerebilir mi acaba? İnan ben de jöleden nefret ediyorum hele o pis kokusundan. Haa şu var ki her yerde lüle lüle saçlarla dolaşınca çok beğeniliyorum falan filan.. ki o lüleleri yapana kadar neler yapıyorum bi bilsen.. Ama artık hiç umrumda değil, ben artık sabahları işe gitmeden çok önce kalkıp saçımla uğraşmakta, uykularımdan ve zamanımdan feragat etmekten bıktım. Bu işlem yapıldığında saçına herhangibirşey sürüyolar mı? Bu işlemin adını hatırlamıyomuşsun sanırım ama kuaföre gittiğinde ne yapmak istediğni nasıl açıklıyosun. Çok çok teşekkürler

Haaa bi de şunu soriim hatta bu en mühimi, saçına bu işlemi uyguladıktan 6 ay sonra tekrar yaptırdığını söylemiştin. Bu altı aylık zaman sürecinde tüm saçların mı yeniden eski haline geliyo, yoksa sırf diplerden gelen saçların mı eski haline dönüyo? Yani bu işlem ömür boyu kalıcı, fakt diplerden gelen saça bişey yapılamayacağı için, sırf diplerden yeni çıkanlar için mi kuaföre yeniden gidiyosun, yoksa tüm saçın eski haline döndüğü için mi? Bunu bilhassa çok merak ediyorum. Öteki düzleştirme yönteminde sadece diplerden çıkanlar için yeniden yapılması gerekiyomuş, onun dışında kalıcı bi yöntemmiş, ama ne yalan diyim bu durum beni korkutuyo

benım bı arkaadsım yaptırmıstı hıc memnun kalmadı dıplerden kıvırcık cıkınca kotu oluyo sureklı fon cektırmek zorunda durduk yere bela aldım bosuma dıo

canım bu işlemin adı defrize diye bşy olması lazım.böyle söylediğinde anlarlar zaten.eminim bu işlemi istanbulda daha iyi yapan kuaförler vardır..valla kim ne derse desin ben şuan ki saçlarımdan çok memnunum.yok yıpranıyormuş yok dökülüyormuş diyenlar oluyor ama herkesin saçları işlem görmüş yada görmemiş zamanla zaten yıpranmıyormu.bana da saçlarım kıvırcıkken herkes perma mı diye soruyordu çok da güzel yakışıyordu ve çok değişik kimsede olmayan güzel bir kıvırcığım vardı fakat bakımından artık bıkmıştım inan..bende aynen senin gibi sabahları saçlarıma 1 sat ayırıyordum..o yüzden bu işleme karar verdim..saçlarım da biraz yıpranma olmuş olabilir fakat bu abartıcak bşy değil.....dışardan bakımsız ve çok yıpranmış bir saç gibi durmuyor yani her saçta olabilecek bir şey bu..ya zaten kıvırcıkkende joleden filan yeterince yıpranıyordu ve nihayaet artık jole kullanmıyorum.ama her saça bu işlem aynı sonucu verirmi bilemem tabi...diplerden çıkanlara gekince..inan bana bu diplerden çıkan saçlarım hiç bir zaman sorun olmadı benim için ve bunlar için tekrar ayrı bir işlem yaptırmadım.zaten bu işlemle saçların tam düz olmuyor dalgalı oluyor ve istresem joleyle filan dalgalılğını arttırabiliyorum yada saç köpüğüyle.o asi kıvırcıklardan kurtuluyorsun yani...bu yüzden diplerden çıkan saçların çok fazla sırıtmıyor.yani beni hiç rahatsız etmediler.canım ben bunu 2 kez yaptırdım evet 6 ya sürüyor fakat ben 6 ayı beklemeden 5. ayda filan tekrar yaptırdım hafif bozulmaya başlamıştı fakat saçlarımı 1 senedir eski halinde görmedim.evet 6 ay içinde bozulmaya başlıyor fakat bence eski haline gelmesi daha da zaman alır yani tamamen eski haline gelmesi..ama sana tavsiyem yaptırmadan önce kuaförünü iyi seç yada istiyorsan izmite gel ben seni kuaförüme götüreyim:)) kuaföründen iyice bilgi al bu işlem birazda saç tipine ve saçının nekadar yıprandığına bağlıcanım inşallah yaptırırsan sonuçtan memnun kalırsın...a.s.

Çok teşekür ederim kıvılcım aradaşım. İlk fırsatta bunu yaptırcaam, fakat çevremdekiler çok karşı.. Herkesin saçı düz diyolar, hem böyle hem çok farklısın hem de daha güzelsin diyolar. Fakat hakkaten de canımdan bezmiş durumdayım. Eminim ki çevreden büyük tepki alacaam, ama bu derdi çekmeyen bilemez. Seni hbrdar ederim yaptırdığımda, çok sağolasın

tamam canım haber ver bana ama dediğim gibi iyi bir kuaföre danış. daha öncede yazmıştım bu işlem özellikle saçının yapısına ve kuaförün dikkatine bağlı.benim kuaförüm bu işlemi çok dikkatli yapıyor.canım ya benim de kıvırcık saçlarım inan çok farklıydı ve herkez çok yakıştırıyordu fakat zamanla buna da alıştılar ve bende şuan çok rahatım ve iyiki yaptırdım diyorum ..aslında özlüyorum kıvırcık saçlarımı fakat ben böyle daha rahatım ve enazından artık saçlarımı salabiliyorum ve saçlarım eskisinden daha uzun gözüküyor.inşallah sende memnın kalırsın canım ya..

aslılı yaptırdınmı sonuç ne?

o yöntem yüzünden saçları yanan ve çok kötü olanları yanıyorum bende yaptıracaktım vaz geçtimmm dikkatlı olun

selam..siz kıvırcık saçlara çözüm arıyorsunuz ama ben de kıvırcık yapmak için yanıyorum:) saçlarım düz de değil dalgalı de değil ..kıvırcık gerçekten zormu ?? ama süper duruyor çok istiyorum dalgalı olmasını :) ama bakamam die de çok korkuyorum yardım edin:)

sonradan olan kivircik saç, yani perma nin bakimi çok zor degil ..

fakat dogustan dogal kivircik saçlar insani canindan bezdiriyor. defrize olayini bende yaptirdim geçen yil Türkiyedeyken .. ama pek memnun kalmadim açikcasi.. saçlarimi yine her sabah yikamak zorundayim yoksa taranmiyor. ve kurudugunda yine eski tas eski hamam, yine kabarma oluyor.

straight terapy hakkinda bilgisi olan var mi ? buda yeni bi saç düzlestirme yöntemiymis heralde .. çok iyi diyorlar. belki yaptirmayi düsünebilirim

yaaa arkadaslar benim saçlarda bonus oluyor kuruyunca çok jole kullanmamak adına açık bırakmıyorum saçlarımı ama düz olmasını çok istiyorum uzun süre kullanabilecegim güzel bir saç.her sabah erken uyanıp şekil vermekten bıktım ve tabi hep aynı şekli vermektende o sebepten eczacıbaşının ürününü düşünüyordum ama 800 ytl istediler vazgeçtim daha doğrusu parama kıyamadım:) daha basit yollarla ve daha hesaplı olmasını istiyorum.defrize hakkında bazı bilgiler almıstım çoğu kuaför önermiyor ve bende mardinde yaptırmaya çok güvenemiyorum aslında burada adam akıllı 1 tane iyi kuaför var oda çok pahalı memlekete gidince çaresine bakarım artık:) bilgileriniz için çok teşekkür ederim

Ya KızLar ßenimde SaçLar daLqaLı Ve Her banyodan soNa Feci kaßarıo bende roWentanın düzLeştiricisini aLdm süPer ek keLimeyLe benm saçLarm kaLın teLLi ve biRas uzun 1 saatte bitiormm ama değio Gerçekten.söLediqiniz yöntemde saçLar banyodan sona kabarmıomu peki?eqer öLeyse makinayLa uuRaşmaya Hiç Gerek Yok 6 ayDa bir 70 80 miLyonda bişi diiL bence..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…