• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler kıvırcık saçlar için saç maşası

merve89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
234
1
96
Aydın
Arkadaşlar merhaba.Benim saçlarım kıvırcık ve cılız,hacimsiz.Pek şekle girmiyor.Bunun için maşa almayı düşünüyorum.Benim saç tipime uygun hangi marka saç maşalarını önerirsiniz ? Düşüncelerinizi bekliyorum.

bir de arkadaşlar ıslak saça uygulayabiliyor muyuz maşaları..? ince telli,cılız saçlara hangi boyutta maşa önerirsiniz ?

kalın başlıklı maşa kullan incelerden kullanma ve mutlaka durulanmayan krem kullan

ben maşa aldımkulanamadım saçlarım senin anlattığın gibi

hadi ya ne yapıcaz böyle de çok biçimsiz saçlarım.braun un es1 düzleştiricisini almıştım gecen yıl.onu kulllanıyorum fakat düzleştirdikten yarımsaat sonra falaan hiç halinden eser kalmıyor.ne yapacagımı şaşırdım

şu sadece parlak metal olanlar var ya eski tip onları tercih etme çok yıpratıyor saçı, seramik ya da nanoteknoloji olanlar var babyliss te de gördüm 45-50 gibi bi fiyatı var sanırım.. ayrıca fotoğraftakiler bana biraz ince gibi geldi kıvırcık salıysan kalın olanlar (25 ve üzeri) daha güzel bukleler yapar bence ama saçının uzunluğuna ve nasl istediğine bağlı tabii ben kalın seviyorum

şu sadece parlak metal olanlar var ya eski tip onları tercih etme çok yıpratıyor saçı, seramik ya da nanoteknoloji olanlar var babyliss te de gördüm 45-50 gibi bi fiyatı var sanırım.. ayrıca fotoğraftakiler bana biraz ince gibi geldi kıvırcık salıysan kalın olanlar (25 ve üzeri) daha güzel bukleler yapar bence ama saçının uzunluğuna ve nasl istediğine bağlı tabii ben kalın seviyorum

kıvırcık saçlıyım ama hiç gür değil.çok cılız.kalın olanlar uyar mı buna bilmiyorum CADIARZU

bak senin için daha parak bi fikrim var :) bulunduğun şehirdeki büyük alışveriş merkezlerine git oralarda deneyerek alabiliyorsun saçına uyguluyorlar. mesela boyner mağazalarında hep böyledir.. git bi dene bi gün kullan mesela ondan sonra karar ver yerimseniben

bak senin için daha parak bi fikrim var :) bulunduğun şehirdeki büyük alışveriş merkezlerine git oralarda deneyerek alabiliyorsun saçına uyguluyorlar. mesela boyner mağazalarında hep böyledir.. git bi dene bi gün kullan mesela ondan sonra karar ver yerimseniben

aa öyle mi bi denemeli.sağolasın :)

saçımı düzleştirince anca böyle oluyor. cılız .. zaten bikaç saat sonra bu halinden bile eser kalmıyor :D bozuluyor.. ben istiyorum biraz şekle girsin

arkadaşlarr benim saçlarım kalın telli ve omuzlarımda ben ince ince kıvırcık olmasını istiyorum ipince olyor ya hani..onun maşasını nerde bulabilirim yada var mıdır yardımcı olurmusunuzz :(:(

BABYLISS 2319E 19MM SAÇ MAŞASI ===bunula ne kadar ince kıvırcık yapılabilir bilen war mı yardımcı olur musnuz ?? saçlarım kalın bukleli ve omuzlarımda ben ince ince kıvırcık istiyorum hangi maşayı tercih etmeliyim??

Eklentiler

• $kivircik_sac_modelleri0013.jpg
    $kivircik_sac_modelleri0013.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 113
arkadaşlarr benim saçlarım kalın telli ve omuzlarımda ben ince ince kıvırcık olmasını istiyorum ipince olyor ya hani..onun maşasını nerde bulabilirim yada var mıdır yardımcı olurmusunuzz :(:(

canım ben bi magzada gormuştum tam net boyutunu veremıcem ama 11 13 mm arasında maşaydı ve cok cok ınceydı serce parmagı kalınlıgındaydı bence ararsan bulursun

Back