Saç Kesim Şekilleri kıvırcık saçına düz saç şampuanı kullanan var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
benim saçım kıvırcık :2: acaba elidorun düz saçlar için olan serisini kullansam saçlarm dalgalanır mı :2: yorumlarınızı bekliyorum.........

ben 3 yıkamadır kullanıyorum saçlarım kıvırcık düz saçlar için şampuan kullandım çok memnun kaldım
Saçlarımdaki elektriklenmeyi yook etti.
Banyodan sonra hiç ürün kullanmama gerek kalmadı artık:)
Buklelerim çook düzgün
tabi ki saçı düzleştirmiyor
saçlarım aartık elektriklenmiyor ben memnun kaldım

ben gliss in sıvılaştırılmış ipek serisini kullanıyordum.Ondan da çok memnunum kokusu çok hoş
şimdi aşağıdaki düzleştiric şampuanla birlikte eskiden kalan sıvılaştırılmış iper serisinin kremini kullanıyorum

Eklentiler

• $GK_SILK_RANGE_SPUELUNG_tr_detail.png
    92,8 KB · Görüntüleme: 2.659
ben Loreal serisinin düzleştirici şampuanlarını hep kampanyada set olarak 1+1bedava olarak hatta dönem dönem kremi ile birlikte aldım ve bir kaç yıl kullandım saçların düzleştirmiyor ancak düzgün bir formda kalıyor dalgalar vee en önemlisi fön işleminde çok büyük rahatlık sağlıyor...
şimdii kızıl renk sevdası ile saçlarım bir yıldır boya tazeleme(takdir edersiniz en hızlı akan renktir kızıl) işlemi geçirdiğinden saçlar iri dalgalı hatta ben vigo ile dalgasını sabitliyorum o kadar kimyası değişti yani:)
ama işlem geçirmedi ise loreal serisini şiddetle tavsiye ederim genellikle migroslarda kampanyalı olarak bulabilirsin sevgiler

Ya bende dalgali kivirciga yakin saclarima
düz sampuan kullaniyorum ama saclarim cok sekilsiz oluyor
düz desen düz degil kvircik desen kivircik degil her bir yani farkli .
Iyi olmuyo böyle bende kivircik sac icin olan sampuana gececem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…