bolero Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2007 76 0 86 - Yurtdışı 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bolero #1 kivircik sacim vardi rofle yaptirdim hic guzel durmuyor.Simdi koyu sari tonlarinda boyamak istiyorum illaki oryalle rengi komple acip mi boyamak lazim yoksa boyayi alip oryalle acmadan boyanirsa tutar mi?
kivircik sacim vardi rofle yaptirdim hic guzel durmuyor.Simdi koyu sari tonlarinda boyamak istiyorum illaki oryalle rengi komple acip mi boyamak lazim yoksa boyayi alip oryalle acmadan boyanirsa tutar mi?
melequeen merWefa <3 Kayıtlı Üye 12 Şubat 2008 49 2 96 32 İstanbul 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bolero #2 canım farkında olmadan mı bilmiyorum ama aynı konuyu iki kez açmışsın gibi bişey olmuş..saçlarının fotosunu görebilirsek daha iyi olur yorum yapmamız için.. Son düzenleme: 28 Eylül 2010
canım farkında olmadan mı bilmiyorum ama aynı konuyu iki kez açmışsın gibi bişey olmuş..saçlarının fotosunu görebilirsek daha iyi olur yorum yapmamız için..
bolero Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2007 76 0 86 - Yurtdışı 29 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bolero #3 farkindayim digerinin basligi yanlis yazilmisti o yuzden sildim ama olmadi