How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama kıvırcık saça röflemi gölgemi yoksa balyajmı

ece_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
75
0
86
Samsun
kızlar sizce kıvırcık saçlar hangisinde daha hoş durur.yoksa biraz risklimidir acaba.düz renkler daha mı iyi yakışıyor.uzun saçalrımın uçlarının rengini açmayı düşünüyorum.birazda doğal olsun istiyorum kararsız kaldım.kafamçokkarıştı

uçların rengini açıcaksan balyajı tercih etmelisin diye düşünüyorum.röfle çok daha riskli ama balyajda boya kullanılıyor.

düz saçalar o tür renkleri çok güzel gösteriyor.acaba kıvırcıkta böle top top mu durur.benim düşündüğüm şu peykerin saçları vardı ya öle.ama saçlarım çok kıvırcık doğal rengide açık kestane kumral arası

kivircik280109.jpg

çok kıvırcıksa saçın güzel durmayabilir.resimdeki gibi durur eğer biraz yukarıdan başlanırsa.ama geniş dalgaları varsa ben çok beğeniyorum balyajı. kıvırcıklar küçük küçükse sana tavsiyem sadece aşağılara balyaj yaptırmak yerine daha yukarıdan başlamak.flamingo veya papatya balyajı deneyebilirsin.uzman tv den yaz bunları orda uygulamalı olarak gösteriyor.saç diplerine yakın yerden başlanırsa daha iyi olabilir.

kızlar sizce kıvırcık saçlar hangisinde daha hoş durur.yoksa biraz risklimidir acaba.düz renkler daha mı iyi yakışıyor.uzun saçalrımın uçlarının rengini açmayı düşünüyorum.birazda doğal olsun istiyorum kararsız kaldım.kafamçokkarıştı

benim saçlarımda kıvırcık normalde karameldi rengi sonradan röfle yaptırdım 1,5 ay kadar oldu çok hoşuma gitti röfle. benimkinin dipleri çikolata karamel karısımı bisey uçlarıda platin çok hoş oldu resimlerini koyamıyorum 100 msj ı asmadığım için ama güzel oluyor röfle dene istersen

Back