Saç Kesim Şekilleri kıvırcık saça kaynak

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ekecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
56
0
86
Bolu
evet arkadaşlar aranızda kıvırcık saçlarına kaynak yaptıran var mı? saçlarım bi türlü uzamıyor.. kendimi bildim bileli belimde.. onun için kaynak yaptırmak istiyorum ama nasıl olur acaba.. yaptıranlar varsa yardımcı olursa sevinirim..

evet sırtımdan aşağıya doğru uzanan saçım olmadı hiç kıvırcık saç uzamıyor. bende bir kuaföre sordum yaparız dedi senin saçın gibi olmasada ona perma yaparız çok sırıtmaz dedi ama bir başkası asla olmaz dedi yakışmaz dedi

evet banada perma yaparız dendi ama aklıma pek yatmadı..

valla kızlar kaynağı kullanmış biri olarak KESİNLİKLE tavsiye etmiyorum!! sakın yaptırmayın

şimdi bir çok kuaför saçları dökmüyor kaynak süresince dökülmesi gereken saçlar saç dibinde birikiyor ve kaynağı çıkarınca onlar geliyor diyor bence büyük bir YALAN! kaynak saçımda 4 ay kaldı saçları ince telli ve kuru. neyse 4 ay sonra kaynağı çıkardığımda saçlarımın yarısından fazlası dökülmüştü elime öyle bir geliyordu ki kel kalacam diye çok korktum ( bir kere benim saçım imkansız o kadar dökülmez! ki dökülmeye başlarsada bir çözümü vardır bakım yaparsın halloyurdu. yemin ederim bir avuç saçım ancak kaldı kaç gece ağladım sonra erkek arkadaşımın annesi kanser kemoterepiden saçları dökülmüştü dedi aşkım şükret yine de var falan deyince sustum. bakımlarla pahalı şampuanlarla hallettim iki ay geçti saçlarım yeni yeni kendine geliyor benim de saçlarım omuzlarımı geçmezdi ama kel kalacağıma kısa kalsın dedim üstelik etrafınızda sarışın kaynak yaptıranlara bir bakın(sarı olduğu için daha çok belli olduğundan örnek verdim) saçları ne kadar az kalmış fark edeceksiniz kaynakları da bariz gözüküyor. uzatma formüllerini kullanın derim ben sabırla halledilecek meseleler ya da çıt çıt alın. ha eğer yaptırırsanız da 1 ay geçmeden çıkardın benim de eğer düğüne kadar uzamazsa ya çıt çıt yada kaynak yaptıracağım ama hemen çıkartmak kaydıyla. ha bir de inanılmaz kaşınıyor. hiçbir zaman geçmeyen bir kaşıntı ve saçlarınızda bir ağırlık oluyor kafanızda kocaman tokayla uyuyormuş gibi bir his oluyor tuhaf bir şey ya bence çok iyi düşün ve güvenmediğin bir kuaförse sadece kaynak yapmaya çalıştığı için dökülmez bilmem ne falan diyebilir haberin olsun

çok teşekkürler.. güzel özetlemişssin.. uzun saça taktım bende bu aralar..üff..

canım benim de çok takıntım var ama topikler var bir sürü onları dene kış ayındayız yaza kadar uzatırsın benim saçlarım hiç uzamıyordu şuan baya uzadı. turplu suyla sinemaki yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…